Indlæser Begivenheder

« All Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Godt fra start som behandler

14. oktober 2017 - 15. oktober 2017

Drømmer du om, at starte op som behandler, eller er du lige startet som behandler? Så er dette kursus noget for dig.

Foto: Sorø Akupunktur & Qi Gong

At starte op som behandler er for de fleste en drøm, som går i opfyldelse. Du har fundet den behandlingsform, som tiltaler dig allermest, og du brænder for at komme i gang.

På de fleste uddannelser får de studerende undervisning i opstart af virksomhed, og hvad man skal være opmærksom på. Dette kursus vil repetere noget af det, du måske allerede har stiftet bekendtskab med, men går også et spadestik dybere.

På kurset får du mulighed for at arbejde med din egen virksomhed og de tanker, du har gjort dig. Du vil opleve at få sparring fra de andre deltagere samt underviserne. Du vil få konkrete værktøjer med hjem, som du kan bruge med det samme i forhold til at få promoveret din virksomhed og få klienter på briksen.

Nogle af de emner, du vil lære om er:
– CVR, SKAT, moms, lønsum
– Forsikringer
– Journalføring
– Klinik hjemme/ ude
– Markedsføring blandt andet på de sociale medier
o Hvad er dit budskab og hvordan får du det ud?
o Hvordan kan du få klienter?
o Kort om forskellige kundetyper
o Lovgivning
– Deltagelse på messer
– Værdien af netværk og hvordan bruges det
– God service

Hvad opnår du?
Når kurset er færdigt, skal du gerne være blevet meget klogere på dig selv som behandler, og hvordan du kan komme godt fra start og få klienter på briksen.

Målgruppe:
Kurset henvender sig primært til behandlere, som er i opstartsfasen, men har du været i gang et stykke tid og mener, at emnerne er relevante for dig, er du også velkommen.

Praktiske oplysninger:
Sted: Sorø Akupunktur og Qi Gong, Østergade 4, 4180 Sorø (Parkering bag Cafe Tre Konger på Østergade eller ved Holberg Arkaden)

Dato: 14. og 15. oktober 2017

Tidspunkt: Lørdag 9.00-17.00, søndag 9.00-14.00

Pris: 1.400 kr inkl. kompendium, te, kaffe, frugt, lidt sødt. Der vil være mulighed for at bestille salat eller sandwich til frokost pris ca. 45 kr.
Min. antal deltagere 6, max 10.

Tilmelding: https://system.easypractice.net/event/kom-godt-fra-start-som-behandler
Ved afbud efter den 6.10 betales halvt deltagergebyr. Ved afbud 24 timer inden kursusstart betales fuld pris.

Underviserne:

Peter Funder
Peter har arbejdet med netværk, salg og kundeservice i 20 år og har i de seneste 4 år deltaget i professionelle erhvervsnetværk. Peter er god til at netværke og skabe relationer både på traditionel og utraditionel vis. Han er uhøjtidelig i sin omgangsmåde og formår at stille de rigtige spørgsmål, som oftest medfører klarhed hos modtageren.

Lea Heglingegård Lund-Knudsen
Lea har arbejdet med markedsføring og foreningsarbejde i de sidste 8 år. Igennem Leas flere årige foreningsarbejde har hun været medårsag til, at foreninger voksede fra meget få medlemmer til at have godt 150 medlemmer et år efter. Lea er uformel i sin omgangstone og er god til at stille de rigtige spørgsmål. I dag arbejder hun primært med markedsføring hos Sorø Akupunktur og Qi Gong og som konsulent for foreninger.

Anja Funder
Anja har mere end 20 års erfaring med salg og kundeservice. I de seneste 6 år har hun arbejdet som behandler og er i dag selvstændig med dette. Hun har gennem sine lønjobs og udviklingen af sin egen virksomhed opnået god erfaring med kundeservice, salg og synlighed. Anja har derudover en bestyrelsespost i en behandlerforening.

Detaljer

Start:
14. oktober 2017
Slut:
15. oktober 2017

Sted

Sorø Akupunktur og Qi Gong
Østergade 4
Sorø, 4180
+ Google Map
Telefon:
20 70 04 59
Hjemmeside:
http://www.anjafunder.dk/