Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Friluftsliv og velvære

13. april 2017 10:00

Faery Meadows inviterer udenfor i påsken.

For dem, der er helt nye ud i friluftslivet og for dem, der bare trænger til et par dage under åben himmel er der har lagt op til et par hyggelige og inspirerende dage ud i friluftslivets herligheder.

“Vi viser, hvordan dette telt kan laves om til sauna”

Midt mellem Sorø og Ringsted har Faery Meadows sin lille shelterplads.

“Her starter vi torsdag den 13. april kl. 10 med at etablere lejr. Ud over shelteren gør vi brug af vores nye sorttelte, som er modulopbyggede og kan kombineres på mange måder. Så uanset om man er til telt eller bivuak kan sortteltene bruges. Vi viser hvordan,” fortæller naturvejleder Tonie Bjørneskov

Der bliver også mulighed for at lære noget om madlavning på bål og brug af lejrværktøj.

“Fredagen er der fokus på natur og velvære. Formiddagen byder på en stille tur i skoven og efter frokost bruger vi et af sortteltene som sauna,” fortæller Tonie Bjørneskov

Det er frivillige fra Faery Meadows der deler ud af viden og erfaringer. Deltagerbetalingen på 200,- går alene til forplejning og brænde.

Faery Meadows har i løbet af vinteren fået økonomisk støtte fra grønt forum og Tuborgfondet til indkøb af telte, skind og andet udstyr. Det betyder at deltagerne blot skal medbringe deres personlige ting til overnatning og to dage i det fri.

Yderligere oplysninger kan fås ved at skrive til frivillig@faeme.dk eller på 20114987.

 

Del på sociale medier

Detaljer

Dato:
13. april 2017
Tidspunkt:
10:00

Sted

Faery Meadows
Frøsmosevej 8
Fjenneslev, 4173
+ Google Maps
Telefon:
20114987
Del på sociale medier