Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Fred. Jensen fejrer kærligheden

8. februar 2017 - 14. februar 2017

Be my Valentine

Fred. Jensen fejrer kærligheden og giver 20% rabat på alle halskæder med hjertevedhæng frem til Valentins dag. Stort udvalg af hjerter i både sølv og guld.

Kom ind og bliv inspireret af alle de mange muligheder for en kærlighedsgave til ham eller hende, som er din helt særlige valentin

CHRISTINA Jewelry & Watches designer kærligheden
Du kan købe CHRISTINA Jewelry & Watches Valentine-armbånd i sølv eller læder hos Fred. Jensen. En stor del af CHRISTINA’s smykkeunivers er kærligheden. ”Christina designer kærligheden til Valentine’s Day – tirsdag den 14 februar. Tid til kærlighed, til hende du tænker på og oplever de store øjeblikke med,” lyder speaken, der løber over TV2-skærmen for CHRISTINA’s Valentine-kampagne. Hjertecharmen hedder Be Mine Forever.

”Som smykkedesigner fylder kærligheden. Vi giver smykker til et andet menneske som udtryk for kærlighed. Et hjerte i sølv eller guld. Hjerter er et råstof for en designer. Så selvfølgelig går jeg på lige netop Valentine’s Dag all in i kærlighedens tjeneste,” siger designer Christina Hembo.

CHRISTINA’s 2017 Valentine-kampagne som sølvarmbånd er med en Be Mine Forever-charm og stopper i ægte sølv til 495 kroner. Du sparer 400 kroner. Også på den guldbelagte version til 595. Læderarmbåndet med en Be Mine Forever-charm koster 495 kroner i sølv og 595 guldbelagt. Du sparer 600 kroner.

Du kan købe armbåndene og CHRISTINAs øvrige kollektion hos Fred. Jensen.

 

Detaljer

Start:
8. februar 2017
Slut:
14. februar 2017

Sted

Fred. Jensen & Søn
Storgade 16
Sorø, 4180 Danmark
+ Google Maps
Telefon:
57 83 00 82
Hjemmeside:
https://www.facebook.com/Fredjensenogsoen.dk