Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Fra sofa til Santiago med succes

11. september 19:00

Er du en af dem, der forgæves har forsøgt at løbetræne eller komme i form, men må stoppe efter få gange på grund af skader eller manglende motivation? Drømmer du om en sundere livsstil, fællesskab med andre og om at opleve nye kulturer? Drømmer du samtidig om at gå lidt ned i vægt og opleve mindre stress i hverdagen?

Så er initiativet ”Fra sofa til Santiago med succes” måske det rette for dig.

Initiativet arrangeres af Sorø Rotary Klub, som med baggrund i erfaringer fra vandringer på Caminoen i Spanien og Portugal starter et træningsforløb, for dem som drømmer om at vandre – hvad enten det er Caminoen, Camønoen eller måske blot noget motion og socialt samvær.

Informationsaften
Det hele starter med en informationsaften på Kulturcafé Ludvig, onsdag den 11. september kl. 19, hvor Sorø Rotary Klub informerer mere detaljeret om initiativet.

I efteråret starter et forløb med korte vandreture for at få kroppen i gang. Parallelt arrangeres aftener med foredrag, hvor deltagerne vil få besøg af blandt andet rejsearrangører, besøge udstyrsbutikker, diætister og høre indlæg fra andre, der allerede har været på vandreferie.

Alt dette med henblik på, at blive inspireret og opnå viden om vandringsverdenen, og hvordan Caminoen eller andre vandreture kan gennemføres, så det passer til den enkelte.

I vinter og forår intensiveres træningen, således at kroppen er optimalt forberedt til turen. Træning afsluttes i april, hvor deltageren er forberedt til at tage på netop den vandring, som vedkommende har drømt om.

Hvad koster det?
Arrangementet tilbydes til i alt kr. 2.495,- der dækker deltagelse i vandretræning, foredrag og adgang til rabatter fra samarbejdspartnere (f.eks. rejseudbyder, udstyrsbutik, diætist, mindfullnesscoach mv.)

Beløbet skal indbetales inden start på første arrangement. Ved tilmelding på informationsaften ydes en rabat på 20 %.

Som tidligere nævnt arrangeres initiativet af Sorø Rotary Klub, der er et globalt erhvervsnetværk. Deres aktiviteter omfatter blandt andet udvekslingsstudenter, foredrag mv. Overskuddet fra dette initiativ vil blive anvendt ubeskåret til velgørende formål i lokalområdet i henhold til Rotarys principper. Af tidligere projekter, der har opnået støtte, kan nævnes Sorø skaterbane, Demensdukker til plejehjem, Hospice i Dianalund mv.

Spørgsmål?
Hvis du ikke kan deltage i informationsaftenen, er du velkommen til at kontakte Anders Christensen fra Sorø Rotary Klub på mailen anderschristensen_1@hotmail.com

Du kan også skrive til Anders, hvis du har spørgsmål i øvrigt.

Stemningsbilleder fra caminoen. Foto: Sorø Rotary Klub

Del på sociale medier

Detaljer

Dato:
11. september
Tidspunkt:
19:00

Sted

Kulturcafé Ludvig
Ingemannsvej 5
Sorø, 4180
Hjemmeside:
http://kulturcafeludvig.dk/
Del på sociale medier