Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Fotoudstillingen W A T E R

1. oktober 2018 - 9. november 2018

Kelter Photography’s fotoudstilling W A T E R kan opleves på Sorø Bibliotek. Udstillingen har VAND som gennemgående element og præsenterer kunstfotografier fra søerne omkring Sorø, Vesterhavet og de Ydre Hebrider i Atlanterhavet. Udstillingen, der åbnede den 1. oktober skulle oprindelig være taget ned den 30. oktober – men er blevet forlænget frem til den 9. november.

Vand – udstilling, foto: Kelter Photography

Fotograf Anne-Mette Kelter Skovsgaard, holder til i Sorø, hvor hun har boet siden 2014. Anne-Mette finder en meget stor del af sin inspiration fra søerne og de smukke landskaber omkring Sorø. Hun udstiller på Sorø bibliotek i hele oktober måned og glæder sig til at vise sin fortolkning af vand.
Cirka halvdelen af udstillingens billeder er fra Sorø egnen, så da muligheden for at udstille i Sorø bød sig, var hun hurtig til at takke ja. Tidligere på året kunne samme udstilling ses som en solo-udstilling på Havnegalleriet i Dragør og Anne-Mette glæder sig til nu at få chancen for at vise den i Sorø.

Udover at være rejsefotograf, laver Kelter Photography også bryllupsfotografi, portrætter og opgaver omkring erhvervsfotografi og små beskrivende videoklip.

Kontaktoplysninger:
www.kelterphotography.com
info@kelterphotography.com
Tlf.: 42322966

Detaljer

Start:
1. oktober 2018
Slut:
9. november 2018

Sted

Sorø Bibliotek og Bykontor
Storgade 7
Sorø, 4180
+ Google Map
Telefon:
57 87 01 01
Hjemmeside:
https://www.soroebib.dk/