Indlæser Begivenheder

« All Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Fernisering – fotografiske værker

25. marts 2017 14:30 - 17:00

Skotte & Stentoft glæder sig meget til at præsentere Nønne med Ø og hendes fotografiske værker med digte.

“Den 25. marts har du mulighed for at opleve naturen vælte ind i vores lille cafe på stationen. Kl. 16.00 er der en lille præsentation af udstillingen. Værkerne pirker til sanseligheden, det poetiske, det rå, det fine. Kom og se og lyt og oplev kunstværkerne. Vi byder på et lille glas og en snak.”

Uddrag fra Forordet :

Jeg fotograferer, og jeg skriver, og det er endt i min debuterende udstilling natur. Jeg er Nønne Schou Christensen og kalder mig selv ved præsentation ofte for Nønne med Ø. Jeg har med tiden noteret mig det vokaliske palindrom, der ligger deri. Som at kalde på sig selv, når det siges. Eller som at blive kaldt på gennem det sagte, et ekko af mit navn i navnets fremstilling…

Dette genkald viser også noget af det, der interesserer mig ved kunsten og litteraturen: Spejlingen. Gentagelsen. Strukturen. Hvordan livets mening kan vise sig i en ødelagt flise eller i mønstret i en vindblæst busk. Både fordi mennesket genkender noget i naturens utilsigtede motiv, og fordi naturen synes at skabe de strukturer og harmonier, som mennesker higer efter at opnå igennem kunsten, er der en umiddelbar skønhed deri. Det er denne umiddelbarhed og enkelhed, som kan tænkes at spejle menneskets iboende egenskaber, der optager mig. Der er en eviggyldig ro i det, som vanskeligt kan sættes ord på, og som derfor optager mig i skriften også.

Læs mere her. Gratis adgang.

Foto: Skotte & Stentoft / ‎Fernisering -fotografiske værker

Detaljer

Dato:
25. marts 2017
Tidspunkt:
14:30 - 17:00

Sted

Skotte og Stentoft
Stationspladsen 1
Sorø, 4180 Danmark
+ Google Map