Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Eventyrlig Jul

6. december 2019 - 8. december 2019

|Tilbagevendende Begivenhed (Se alle)

An event every week that begins at 00:00 on fredag, repeating until 20. december 2019

Eventyrlig jul på landet

Birkegården og alle dens gæster kan ikke leve uden juleåbent, da der i julen både er noget for børn og voksne. I år er det Den engelske have, der er centrum for julebelysningen, den er smukt og fortryllende oplyst! Ud over julebelysninger er her lagt vægt på hele familien med børneaktiviteter og julehygge, foruden børneaktiviteter og boder i Juleladen både fredag, lørdag og søndag.

 

Julelys i Den engelske have

I år er det Den engelske have og ikke Den japanske have, der er centrum for julelyseventyret – det bliver en helt ny oplevelse. Hele Den engelske have er oplyst af varmhvide lys. Derfra kan I gå til dyreområdet, som er oplyst i glade julefarver. Sandhaven overfor caféen bliver rød og gylden og der er helt nyt snelandskab i Meditationshaven.

 

Jul med plads til børnene

Det står Birkegården meget nært at give en særlig oplevelse til børn og familier. De fleste julemarkeder er for voksne, Birkegårdens er for både børn og voksne. I Juleladen kan børnene ramme juleklokker, spinde ”lykke-julet” og være kreative. Udenfor er der familieskattejagt, sløjfejagt og æselridning. Efter dans om juletræet i Juleladen får alle børn en godtepose.

 

Boder, Julebutik og Julecafé

I Juleladen er der et lille hyggeligt udvalg af juleboder. Boderne er ikke de samme alle dage, så I kan med fordel komme flere gange og opleve noget nyt. Ud over boderne kan I shoppe i Julebutikken, som er fyldt med søde sager, flot julepynt samt en masse  gaveartikler. I Julecaféen kan I sidde lunt og nyde gløgg, æbleskiver og middagen.  Der er som nævnt også åbent i Juleladen om fredagen med boder og de samme børneaktiviteter som i weekenden.

 

Grupper/busselskaber

Tages imod fra fredag den 30. november til søndag den 16. december. Kontakt caféen for bestilling på telefon 58 26 00 42/tast 1 eller skriv til Kirsten på cafe@birkegaarden.dk. Min. 30 personer hvis I bestiller fra mandag til torsdag.

Del på sociale medier

Detaljer

Start:
6. december 2019
Slut:
8. december 2019

Sted

Sorø, 4180 Danmark + Google Maps
Del på sociale medier