Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

ET SKRIG FRA HJERTET!

6. juli 2019 13:00 - 17:00

Billedkunstner Mikkel Welmer Hansen, født i 1973, fra Esbjerg, udstiller i Galleri Soli, Peter Damsvej 70, 4180- Sorø. Ferniseringen finder sted lørdag den 6. juli 2019 fra kl. 13 til 17.

Kunstneren vil være til stede. Udstillingen varer til og med den 5. september.

Billedkunstner Soli Madsen blev bjergtaget af Mikkel Welmer Hansens (MWH) kunst. Hun fortæller:

”Han er en eminent tegner og maler. Han har en elegant og sikker streg, som kan begynde med et ansigt i profil, tit af en ung, skøn kvinde, hvis hår bliver til et træs smukke grene, eller en ørn, en ulv (osv), hvis linjer smelter sammen med pigens. Ofte kædes hun sammen med nodelinjer med tekst. For det meste , men ikke altid, er hans kvinder billedskønne og i ro, medens hans mænd, derimod, har en stor angst og indre smerter. De skildres som marionetdukker eller som selvmordstruede.
MWH lider nemlig af maniodepression (som nu hedder bipolaritet). I mange år har han derfor tegnet og malet, men først for nylig har han fået modet til at udstille på gallerier. Dog har han udstillet på en Højskole, og på Odense Universitets Hospital., samt i flere Face book grupper. Hans ønske er, at andre skal få gavn af hans kunst. Mange psykisk syge har rost ham med stor begejstring. MWH har også tegnet en del med HC Andersen relaterede motiver og papirklip.
Hans far var selv kunstner og MWH har rejst meget og boet i flere lande”.

Soli Madsen mener, at hans værker har stor værdi og vil kunne røre beskuerne dybt og efterlade et varigt minde.

På udstillingen vil der også være mange glasværker af Cecilia Madsen, malerier, akvareller og pasteller af Soli Madsen, samt lidt nyt grafik af Klaus Brage.

Åbningstider: tir-ons-fre-søndage fra kl. 13 til 17, samt efter aftale eller prøv med klokken.

Del på sociale medier

Detaljer

Dato:
6. juli 2019
Tidspunkt:
13:00 - 17:00

Sted

Galleri Soli
Peter Damsvej 70
Sorø, 4180
+ Google Maps
Del på sociale medier