Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Eliska Mauleova

1. september 2018 - 30. september 2018

Eliska Mouloeva (fofo sorø bibliotek)

September måneds udstiller på Sorø Bibliotek & Bykontor er Eliska Mauleova, der udstiller sine fine og detaljerede akrylmalerier og tuschtegninger. Eliska er bosat i Sorø, men stammer fra Tjekkiet.

Om sig selv og sin kunst fortæller Eliska: ”Ved siden af andre uddannelser har jeg studeret kunst siden min barndom og har beskæftiget mig med kunst hele mit liv. Jeg har studeret 3 år i Tyskland, hvor jeg også har udstillet mine billeder i 2005. I Pirna i Tyskland har jeg også skabt mit første professionelle vægmaleri på den lokale brandstation. Derudover har jeg deltaget og vundet mange nationale og internationale kunstneriske konkurrencer. Især stolt er jeg af den tjekkiske nationale pris „Zlaty orisek”, som jeg fik i 2001 fra Dagmar Havlova (ægtefælle til den tjekkiske ekspræsident Vaclav Havel) som pris for mit hidtidige kunstneriske arbejde.

På udstillingen viser jeg akrylmalerier og tuschtegninger, som afspejler min fantasi og glæde ved at skabe fantastiske dyr og scenerier. Jeg finder tit inspiration i naturen og leder efter de sjove elementer i alle udtryksformer. Jeg er en omsorgsfuld, omhyggelig og meget humoristisk person, og specielt de to sidste egenskaber kommer til udtryk i mine billeder”

Udstillingen kan ses fra 1.-31 september 2018 i Kunstgangen 1. sal i Bibliotekets åbningstid.

Detaljer

Start:
1. september 2018
Slut:
30. september 2018

Sted

Sorø Bibliotek og Bykontor
Storgade 7
Sorø, 4180
+ Google Map
Telefon:
57 87 01 01
Hjemmeside:
https://www.soroebib.dk/