Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Efterårskoncert

11. oktober 2018 19:30

alsted kirke foto

”Da The Beatles kom til Alsted”! I år har man mulighed for at høre en skør og morsom opdigtet fortælling om, da Beatles besøgte Alsted.

Man vil her høre om The Beatles` tidlige spæde karriere og deres søgning efter nye talenter til deres nystartede band, som (iflg. denne historie) i starten kun havde tre medlemmer. Denne søgning bringer dem til ingen andre steder end Alsted by. Her vil Beatles møde lokale beboere og støde på små udfordringer i det lokale miljø. En skør fabulering om hvordan det KUNNE have gået, hvis de virkeligt var kommet til Alsted! Hvad det hele fører til, må man så selv komme og høre.

Selvfølgelig vil der være adskillige af Beatles` sange, her opført i nye versioner af ensemblet. Der vil også være mulighed for at publikum kan få genopfrisket nogle af de gamle sange og synge med . Historien og musikken bliver fremført af ”The Lonely Heart Church Band” bestående af Clara Poulsen, Johnna Kristensen, Lars Klit og Poul Malthe. Vel mødt til en spændende musikalsk stund. Fri entre.

Detaljer

Dato:
11. oktober 2018
Tidspunkt:
19:30

Sted

Alsted kirke
Alstedvej 30 A
Fjenneslev, 4173 Danmark
+ Google Map