Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Den Danske Guitarkvartet – 4 guitarer på biblioteket

august 14 20:00

Fire guitarer lyder helt anderledes end én! Med fire instrumenter i spil opstår der en klang og en dynamik, som man ikke skulle tro var mulig med klassisk guitar – samtidig med at guitarens særlige sjæl stadig er i behold.

Til koncerten ved Sorø Internationale Musikfestival kan man bl.a. høre dragende filmmusik-minimalisme af den succesombruste amerikaner Philip Glass, greatest hits af Vivaldi (ja, den fra Dus med Dyrene) og Karl Petersens vidunderlige bearbejdninger af gamle danske folkeviser.

Den Danske Guitarkvartet er et efterspurgt ensemble i landets kirker og koncertforeninger. Her er de kendt for den hyggelige stemning til koncerterne, hvor musikken altid bliver fulgt på vej af gode introduktioner og historier.

Kvartetten blev grundlagt i 1999. Simon Junker Tang har været med fra begyndelsen; siden er Thea Vesti Pedersen, Kristian Lager og Martin Stæhr Haugaard kommet til på de tre andre stole.

Simon Junker Tang er diplomuddannet guitarist fra Nordjysk Musikkonservatorium og Academy of Performing Arts, Prag. Thea Vesti Pedersen er solistuddannet guitarist fra Det Jyske Musikkonservatorium Aarhus og Escola Superior de Musica de Catalunya, Barcelona. Kristian Lager er uddannet guitarist fra Nordjysk Musikkonservatorium og post graduate fra Royal College of Music, London. Martin Stæhr Haugaard er solistuddannet guitarist fra Det Jyske Musikkonservatorium Aarhus.

Dato: 14. august kl. 20.00
Sted: Sorø Bibliotek
Billetter: www.ticketmaster.dk
Pris: 150 kr.

Den Danske Guitarkvartet. Foto: Klassisk i Sorø.

Detaljer

Dato:
august 14
Tidspunkt:
20:00

Sted

Sorø Bibliotek og Bykontor
Storgade 7
Sorø, 4180
+ Google Maps
Telefon:
57 87 01 01
Hjemmeside:
https://www.soroebib.dk/