Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Connemaratræf

14. september 09:00 - 15:00

Connemaraforeningens Region Sjælland afholder i samarbejde med Langtoftegård Hestecenter Connemaratræf lørdag den 14. september på Langtoftegård i Fjenneslev.

Denne dag vil de gerne gøre til en god og hyggelig tradition, som de håber, at ALLE, der ejer en connemarapony, vil deltage i. Der kan deltages i dressur fra trækkerklasse til M og springning fra bom på jord til 1.10 m, samt agility (1 klasse med rytter og 1 klasse uden rytter), mønstringsklasse, Pas de Deux, jokerspringning og kostumeridning (Der er præmie til dagens bedste kostume på tværs af alle klasser). Påklædning og optømning er valgfri, dvs. du må selv vælge, om du vil ride med eller uden bid og sadel, dog bedømmes alle ud fra samme kriterier.

Dressurklasserne vil blive afholdt som procentklasser, og man må – både i dressur og springning – gerne starte 2 gange i samme klasse.

Der vil desuden blive afholdt Langtoftegård Cup. Det går ud på, at dagens bedste procent i dressur på tværs af alle dressurklasser, og dagens hurtigste fejlfri tid på tværs af alle springklasser, bliver vinder af Langtoftegård Cup i hhv. dressur og springning. Mere info om dette vil komme i løbet af foråret på www.connemarapony.dk.

Sidste tilmeldingsfrist til Connemaratræf er den 14/8-19.

Har du spørgsmål er du velkommen til at ringe eller skrive til Annette Fritzbøger, tlf 2267 9266, annette@villebaek.dk

Boks kan lejes og hjælp kan tilbydes til at finde overnatningssted.

Indgangen er gratis, og publikum er velkommen!

Del på sociale medier

Detaljer

Dato:
14. september
Tidspunkt:
09:00 - 15:00

Sted

Langtoftegårds Hestecenter
Langtoftevej 6
Fjenneslev, 4173 Danmark
+ Google Maps
Del på sociale medier