Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Camilla Klippmann udstiller på Sorø Bibliotek i august

2. august - 31. august

August måneds udstiller på Sorø Bibliotek & Bykontor er Camilla Klippmann, der udstiller et bredt udsnit af sin kunst, der er inspireret af tabuemner og sin egen psykiske indre verden.

Om sin kunst og sig selv skriver Camilla således:
”Min udstilling, på Sorø Bibliotek, kommer til at bestå af en blanding af det dystre og det drømmende sind. Mine malerier bærer stort præg af min psykiske tilstand. Jeg lider af angst, depression, OCD og borderline personlighedsforstyrrelse. Jeg begyndte at male for ca. 7 år siden i en alder af 20 år. Der er meget stor variation i min kunst, både i størrelser, farvevalg og malestil. Jeg er dårlig til rutine og ensformigt arbejde, så det er vigtigt for mig at kunne udtrykke mig på flere forskellige måder – dette ses tydeligt i min udstilling. Som nævnt tidligere har jeg en del diagnoser og er derfor hjemmegående for tiden. Min personlighed er meget udadvendt, og jeg ser mig selv som en meget farverig og smilende kvinde, men ligeså nærmest manisk jeg kan være, lige så sortseende og pessimistisk kan jeg være. Jeg er stor fan af alt, der er anderledes, og folk der tør at gå imod strømmen og afvige fra normen. I min kunst kan jeg godt lide at være provokerende og holder af, at der er store kontraster i mine malerier.

Min kunst er mest af alt inspireret af tabuemner og min egen psyke og indre verden. Du vil i min kunst se abstrakte malerier – malerier af rummet, naturen, engle, dæmoner og aborter. Der er billeder af det vulgære, uskyldige, dæmoniske og himmelske. Mit mål med min kunst er primært at arbejde med mig selv, derudover ønsker jeg at åbne folks øjne og skabe mere forståelse for det psykisk syge sind, som også kan være kunstnerisk skabende”

Udstillingen kan ses i perioden fra den 2.- 31. august i Kunstgangen, 1.sal, på Sorø Bibliotek & Bykontor.

Maleri af Camilla Klippmann. Foto: Sorø Bibliotek & Bykontor
Maleri af Camilla Klippmann. Foto: Sorø Bibliotek & Bykontor
Del på sociale medier

Detaljer

Start:
2. august
Slut:
31. august

Sted

Sorø Bibliotek og Bykontor
Storgade 7
Sorø, 4180
+ Google Maps
Telefon:
57 87 01 01
Hjemmeside:
https://www.soroebib.dk/
Del på sociale medier