Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Blæs og rytme

29. juli 2017 13:00

Det er både smukt, behageligt og på en gang afdæmpet og inciterende, når en fyldig tenorsaxofon fører an i en klaverløs trio sådan som en af jazzhistoriens helt store Sonny Rollins yndede. Og når det så er den dygtigt harmonisk spillende danske Claus Waidtløw, som blæser hornet foran bas og trommer, er det virkelig frydefuldt for øregangene. Oplev en blanding af både standards og nyere kompositioner.

Foto: Sorø Jazz

Initiativtager og kapelmester er den lokalt forankrede trommeslager Anders Provis, som både underviser på Sorø Privatskole og Musikskolen. Samtidig har han i en årrække spillet med flere af landets bedste jazzmusikere som Frederik Lundin, Pierre Dørge, Peter Danstrup og nu den højt respekterede Claus Waidtløw, som i 2015 modtog en Danish Music Award. Trioen har desuden den solide bassist Klaus Nørgaard med, som både i København og New York har spillet med mange fremtrædende musikere.

Trioen spiller som en spændstig enhed, der holdes sammen af Anders Provis’ trommespil med følsomme slag og lydhøre bækkener. Stemningen peger afslappet tilbage mod mødet mellem mainstream og bebop, og det er så velfungerende lækkert, at man bare kan lade musikken strømme sig i møde.

Entré: 75 kr. eller 199 kr. incl. Jazztallerken med fisk, kød og ost.
Reservation: tlf. 5783 4114, e-mail: britt@cafetrekonger.dk

Se hele jazzfestivalprogrammet her

Del på sociale medier

Detaljer

Dato:
29. juli 2017
Tidspunkt:
13:00

Sted

Café Tre Konger
Østergade 3
Sorø, 4180
+ Google Maps
Telefon:
57 83 41 14
Hjemmeside:
http://cafetrekonger.dk/
Del på sociale medier