Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Angst – den nye folkesygdom?

6. marts 2017 - 7. marts 2017

Eksplosiv vækst ikke mindst i antallet af børn og unge med angst

På den baggrund afholder EnergiPsykologiDanmark endnu engang 2 informationsaftener i særdeles målrettet børn og unge, diagnosticerede (bogstavbørn) og særlig sensitive. Begge dage kl. 19-21.30.

Har du angst inde på livet privat eller professionelt, er dette din mulighed for at erhverve nye redskaber og ny forståelse til at arbejde med denne invaliderende udfordring.

100 kr pr. aften – begrænset antal pladser – www.energipsykologidanmark.dk for tilmelding og betaling

D. 6.3.2017
Når angsten bliver altoverskyggende. Angst i alle afskygninger, hvordan møder vi denne i forhold til dagligdagens udfordringer, hvor angsten er blevet dominerende til invaliderende – hvordan afhængighed/misbrug er koblet til angsten. Introduktion til EFT og energipsykologi.

D.7.3.2017
Energipsykologi, generelt og i forhold til børn og unge – med udfordringer/særlige behov/diagnoser – Mette Barfoeds hjertebarn, 23 års erfaring – kom og få vendt alting lidt på hovedet – også om energipsykologisk uddannelse til institutioner, skoler, forældre….

Hvad er energipsykologi og EFT?
EFT er basis og er en følelsesmæssig førstehjælp, hvor du ved at tappe, tuner du ind på bagvedliggende årsag til en problemstilling, en given diagnose, et symptom. Under EFT-behandling udviser vores hjernebølger hurtige og betydningsfulde ændringer. De mønstre i hjernen, der er forbundet med stress, angst og stærke følelser, bliver kraftigt reduceret, og begge hjernehalvdele kommer i balance. EFT er et evidensbaseret professionelt værktøj, der burde være integreret i enhver institution/skole og være obligatorisk i undervisning som f.eks. i Slovenien.

Kom og lær meget mere og se, hvordan energipsykologien virker.

Detaljer

Start:
6. marts 2017
Slut:
7. marts 2017

Sted

Behandlerhuset i Sorø
Nørrevej 3
Sorø, 4180
+ Google Maps
Telefon:
60 68 80 80
Hjemmeside:
http://www.behandlerhus.dk/