Indlæser Begivenheder

« All Begivenheder

Akvareller af Kai Glad

september 22 13:00 - oktober 30 17:00

Udstilling af akvareller af Kai Glad fra Fyn i Galleri Soli. Udstillingen varer til og med den 30. oktober. Fernisering lørdag den 22. september fra kl. 13 til 17.

Kai Glad (KG) er selvlært kunstner og har tegnet og malet siden han var barn. Han har deltaget i adskillige kurser og workshops og har beskæftiget sig med oliemaleri, tryk og akvarel.

Udstillingen vil vise udelukkende akvareller, da galleriejer Soli Madsen har forelsket sig i netop disse værker. KG maler fugle, dyr, mennesker og landskaber på en naturalistisk måde, hentet i det smukke, danske landskab. Malerierne er aldrig en fotografisk gengivelse, men snarere hans egen oplevelse og tolkning af motivet.

Kai Glad, foto Galleri Soli

KG udstiller løbende i gallerier og andre udstillingssteder på Fyn og resten af landet. Han blev for nylig inviteret til at deltage i en international udstilling i Helsinki i forbindelse med det Finske Akvarelselskabs jubilæum. Hans værker kan ses på kaigladsgalleri.dk

KG er en helt igennem eminent kunstner, som man ikke kan glemme! Han fanger øjeblikkets magi, glimtet i øjet og smilet hos det barn, han skildrer lyset bag fuglen på sin gren eller bag en flok rådyr i skovbrynet, eller folks glæde ved tilværelsen osv. Hans navn ”Glad” passer bare SÅ godt til hans kunst! En helt unik kunstner, som selv vil være til stede i Galleri Soli til ferniseringen.

Der vil naturligvis også være Soli Madsens nyeste malerier, Cecilia Madsens glaskunst, samt lidt nyt fra Klaus Brages grafik.

Åbningstider: Tirsdag, onsdag, fredag og søndag kl. 13 – 17, samt efter aftale og naturligvis lørdag den 22/9, hvor der er fernisering.

Detaljer

Start:
september 22 13:00
Slut:
oktober 30 17:00

Sted

Galleri Soli
Peter Damsvej70
Sorø, 4180 Danmark
+ Google Map