Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Årstidernes Qi Gong

28. februar 2017

Sorø Akupunktur og Qi Gong starter et nyt hold:

Hver årstid er unik. Nogle er fyldt med fuglekvidder, små spirer i jorden og på træerne, hvor alt er frisk og grønt. Andre er varme og solrige (håber vi i hvert fald), årstiderne skifter og påvirker os forskelligt. Du har måske oplevet, at vinterkulden forværrer dine symptomer og sommervarmen gør dig godt? Eller at du stortrives i forårsmånederne?

Det er der en forklaring på i Kinesisk Medicin. Hvert organ og meridian hører til en bestemt årstid og i denne periode er de meget påvirkelige. Det er her, vi virkelig kan styrke dem. Derfor vil vi i årstidernes Qi Gong udøve serier, som styrker organerne og meridianer i de rette årstider. De pågældende serier vil arbejde meget på helbredet samtidig med, at de vil hjælpe dig til at blive afslappet og rolig.

Qi Gong er for alle uanset køn, alder, kondition, niveau eller skavanker. Qi Gong er en del af Traditionel Kinesisk medicin, som omhandler, at skabe balance i sind og krop. Alle serier i Qi Gong gennemarbejder hele kroppen på en rolig og nænsom måde. Underviseren på holdet er instruktør Anja Funder, uddannet ved Beijing Sportsuniversitet.

Der vil være 10 mødegange:
28. februar, 7. marts, 14. marts, 28. marts, 4. april, 18. april, 25. april, 2. maj, 9. maj og 16. maj

Pris:
750 kr. for alle 10 gange ved samlet betaling eller 85 kr. pr. gang.

Det er muligt at tilmelde sig holdet på dette link: https://system.easypractice.net/event/rstidernes-qi-gong eller på mail anja@anjafunder.dk. Ved spørgsmål er du også velkommen til at kontakte os på nævnte mail eller på telefon 20 70 04 59 eller 20 75 17 51.

Detaljer

Dato:
28. februar 2017

Sted

Sorø Akupunktur og Qi Gong
Østergade 4
Sorø, 4180
+ Google Maps
Telefon:
20 70 04 59
Hjemmeside:
http://www.anjafunder.dk/