Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Åbent hus

19. marts 2016 10:00 - 15:00

Foråret byder på en spændende erhvervsnyhed i Sorø. Behandlerhuset i Sorø holder åbent hus lørdag den 19. marts kl. 10-15. Alle er velkomne!

Fire forskellige behandlere er klare til forkæle soranerne. Du kan møde Khitty fra Cenobia.dk & Mit-Univers.dk, Carsten fra Carstenfabricius.dk, Helle fra Angelskin.com og Evah fra Livsnydershoppen.dk. “Vi glæder os alle fire til nogle timer, hvor vi vil fortælle mere om hvad vi kan tilbyde, og give nogle prøver. Og hvis du selv går i tanker om en klinik, er du også varmt velkommen, da der er flere klinikværelser tilbage. Så kom og få en kig og en snak om dine muligheder for at blive vores kollega”, siger Khitty, Carsten, Helle og Evah.

behandlerhuset klinikHar du en drøm om at åbne egen klinik, er der stadig ledige pladser i Behandlerhuset. Klinikfællesskabet er fleksibelt indrettet, så man kan leje sig ind hele ugen eller blot et par dage.

“Behandlerhuset i Sorø søger flere seriøse kollegaer, der vil indgå i et spændende holistisk hus med 6 lyse store klinikker, med plads til behandlere fra flere forskellige faglige vinkler, som er gode for krop og sind”, fortæller Carsten Fabricius, Familie- & Psykoterapeut, coach og supervisor.

Ring og hør nærmere på 60 68 80 80 – eller besøg Behandlerhuset på Facebook.

Detaljer

Dato:
19. marts 2016
Tidspunkt:
10:00 - 15:00

Sted

Behandlerhuset i Sorø
Nørrevej 3
Sorø, 4180
+ Google Map
Telefon:
60 68 80 80
Hjemmeside:
http://www.behandlerhus.dk/