I forbindelse med en udvidelse af Elektrogården, søger virksomheden en elektriker. Med lyst til og mod på at være en del af noget nyt.

Den nye medarbejder får mulighed for at prøve nye udfordringer i en virksomhed, som er kendt for gode løsninger blandt sine kunder og samarbejdspartnere.

Elektrogården tilbyder en spændende og udviklende stilling, hvor du vil komme til at arbejde med faste kunder og mindre projekter inden for institutioner og erhverv.

Der er et godt samarbejde på tværs af alle teams i virksomheden, hvilket betyder, at der er god støtte og sparring at hente i forbindelse med opgaveløsning i forskellige sammenhænge.

Elektrogården forventer, at du er uddannet elektriker og ser gerne, at du har nogle års erfaring fra en lignende stilling. Da du vil få kontakt med mange gode og trofaste kunder, så forventes det også, at du er serviceminded, møder op med et godt humør og at du kan arbejde selvstændigt og udføre håndværksmæssige opgaver af høj kvalitet – firmaets varemærke.

Det forventes ligeledes, at du har lyst til at deltage engageret i oplæringen af firmaets ca. 8 lærlinge, der dagligt møder op med en kæmpe nysgerrighed på elfaget.

Elektrogården kan tilbyde dig varigt arbejde i en virksomhed med mange gode kollegaer, hvor der er en meget uformel og positiv stemning.

Der vil være mulighed for udvikling løbende i form af kurser og ’sidemands oplæring’.

Lønnen aftales ud fra kvalifikationer.

For yderligere information, kan du kontakte:
Carsten Hansen ch@elektrogaarden.dk – tlf.: 5824 2731
Jesper Selch js@elektrogaarden.dk – tlf.: 5824 2732

Del på sociale medier