De frivillige bag Enliges jul i Sorø er i år blevet enige om ikke at afholde et julearrangement. Årsagen er skuffelse over det store antal tilmeldte, der uden afbud udeblev fra sidste års julearrangement.

”Vi havde sidste år mange som trods tilmelding ikke fremmødte til enorm stor ærgrelse for vores mange frivillige som havde lagt en masse kræfterne at sikre et igen godt arrangement, og derfor er ærgrelsen ekstra stor når man tilmelder og ikke møder op,” forklarer de frivillige bag Enliges Jul i en meddelelse. Det hedder videre:

”Det skal dertil dog siges at de godt 35 fremmødte havde et godt arrangement og alt alligevel blev gennemført som ønsket- men ærgrelsen fra de frivillige kan ingen rette op på bagefter. Derfor har vi set i øjnene, at det måske er tid til en pause, endda måske et ophør af enliges jul i Sorø.”

Skulle der sidde en eller nogle med lysten til at drive det videre er man velkommen til at tage kontakt, og vi fra enliges jul vil hjælpe med det praktiske hvis det ønskes. Vi ønsker ( lidt tidligt ) dog trods alt alle en glædelig jul .

M.v.h. De frivillige bag enliges jul. Sorø