Gennem de sidste 7 år har der været tradition for, at SHHB inviterer alle byens børn til klippe klistre-dage i byens hyggelige kulturhus, og det skal der ikke laves om på.

Men for at kunne arrangere sådan en aktivitet på fire dage hver formiddag og med et rykind af 262 børn, kræver det en masse ildsjæle og frivillighed, som stiller op og hjælper de mange børn. Og det har SHHB været heldige af have i sin favn. 16-18 frivillige som nyder hver en formiddag med børnene.

Alle år har det været et tilbud fra 0 år og optil 5. årgang skoleelever, men i år skete der noget, som virkelig fik arrangørerne til at klappe i deres hænder. En skolelærer fra Stenlille skole kontaktede SHHB for at spørge om 6. årgang måtte komme med i går, fordi de netop synes det var en så hyggelig tradition og kede af, at de var blevet for gamle.

“Det er et kæmpe skulderklap at få, det kommer til at give så god mening, at fastholde traditioner og at yngle fællesskabet mellem skole og byen,” siger Lotte Krogh

“Jeg kan slet ikke få armene ned. Træerne var nøgne fra start, og nu kan de nydes hele december måned,” tilføjer hun.

Skulle nogle børn ønske at få deres julepynt hjem, kan det hentes i Kulturhusets åbningstider, eller du kan kontakte SHHB for nærmere aftale (40346443).

Tak til SHHB for billederne…