I år er der gravet dybt ned i godteposen af evergreens og fantastiske sange, som fremføres af rutinerede kræfter i form af sangerinde Louise Trojahn (som mange har oplevet ved sidste års efterårskoncert, som også synger i jazzband og er kirkesanger), gengangeren Poul Malthe (som har stået i spidsen for efterårskoncerterne igennem alle årene) og ikke mindst den alsidige pianist (og organist) Lars Klit. Det sker i Alsted Kirke den 1. oktober.

De vil synge og croone sig igennem aftenen (crooner er en betegnelse for en sanger, som synger smægtende, blødt og svagt, en sangstil inden for jazz og populærmusikken, som slog igennem i 1920’erne).

De vil fremføre skønne sange fra Monika Zetterlunds repertoire. Smukke sange som ”Unchained Melody” (kendt fra filmen Ghost), ”As Time goes by” fra Casablanca, duetten ”Skibet skal sejle i nat” (grandprix sang med Gustav Winkler og Birthe Wilke) nok uden det lange kys til sidst.

Herlige Soulsange kendt fra Aretha Franklin’s sangkatalog og klassikere som ”Sitting on the dock of the bay”, ”You where always on my mind” (Elvis Presley) m. fl..

Denne aften får man mulighed til at læne sig tilbage og drømme sig væk fra Corona og anden elendighed. Nyd hvad musikken har frembragt af fantastiske sange gennem tiderne.

Mød op og få en oplevelse. Musikerne vil i hvert fald gøre sit yderste for at publikum får en rigtig god aften.

Gratis adgang. Tidspunkt: kl 19.30.

Foto: ABW
Del på sociale medier