I efterårsferien bliver der godt gang i den på Parnas med aktiviteter for enhver smag.

Hele ugen bliver der mulighed for at hente aktivitetsmateriale for børn, så man selv kan lave hyggelig ting sammen i familien. Der bliver fokus på at gå på opdagelse i efterårsnaturen og være nysgerrige på, hvad der gemmer sig rundt omkring i parken.

Onsdag den 19. oktober er der mulighed for at komme helt ned i gear, når ParnasHuset danner rammen om et 1-dags yoga retreat med Kirsten Wej Modvig som instruktør, der guider deltagerne igennem blid og rolig yoga. ParnasHuset sørger for lækker og sund mad, og undervejs bliver der også mulighed for at komme ud og nyde naturen.

Dagen efter bliver der tændt op i bålet og gjort klar til at gæsterne kan lære at lave en lækker friluftsbrunch over bål. Dagen starter med et besøg hos Feldskov Have, hvor gæsterne kan høre lidt om gartneriet og selv høste grøntsagerne til brunchen. Tilbage på Parnas skal deltagerne selv lave maden, og det hele slutter med en hyggelig fællesspisning, hvor der bliver god tid til at nyde maden og snakke om dagens oplevelser.

I den sidste weekend af ferien bliver der for alvor skruet op for hyggen og aktiviteterne, når vi inviterer børnefamilier til efterårssjov med kreaaktiviteter, løb rundt i parken, bål, pandekager og mulighed for at lave et græskar og pynt til halloween.

Kiosken har selvfølgelig åben, hvor man kan købe lidt at spise, varme drikke og søde sager.

Der bliver også mulighed for at hjælpe med at lave pynt til vores store halloweenfest den 29. oktober, så kom og være med til at lave det mest uhyggelige pynt.

Læs mere om efterårets aktiviteter på parnas.dk

Foto: ABW