Har du stærke kompetencer inden for sociale relationer, klasseledelse og didaktik? Trives du i samarbejde med kollegaer, elever og forældre? Har du et ønske om at virke og udvikle på en god skole? Så er det måske dig, som Sorø Privatskole søger!

Sorø Privatskole skriver om stillingen: 

“Sorø Privatskole søger en ambitiøs timelærer med gode tyskkundskaber, der brænder for at undervise i tysk. Vi skal have dækket cirka 12-16 tysklektioner.

Vi tilbyder et job på en velfungerende og udviklingsorienteret skole, der er kendetegnet ved mødet med engagerede elever, forældre og kollegaer. Vi er stolte af vores faglige resultater, og vi prioriterer et godt fagligt miljø med gode muligheder for at udfordre den enkelte.

Sorø Privatskole er Deutsches Sprachdiplomschule (DSD), som den eneste grundskole i Skandinavien. DSD gør eleverne klar til at tage en international uddannelse, løfter deres tyskkundskaber til et helt nyt niveau og giver dem et internationalt udsyn. Det betyder også, at eleverne i 9. klasse kan tage en Deutsches Sprachdiplom-prøve efter internationale standarder. Skolen underviser i tysk fra 4. klasse med niveaudeling i 8. og 9. klasse. Desuden rejser skolens tre 9. klasser hvert år på studietur til Berlin.

Du kan læse mere om skolen på www.sprs.dk. Du er også velkommen til at komme og besøge skolen.

Stillingen ønskes besat fra 01.08.2018. Ansøgningsfristen er 17.06.2018. Ansøgningerne vil løbende blive behandlet. CV og eksamensbevis sendes i PDF-format til job@sprs.dk

Kontakt Nanna Kofoed Øhrgaard, skoleleder, 20 90 41 57, eller Lene Topshøj, viceskoleleder, 20 90 41 53, for yderligere information.

Løn og ansættelsesforhold efter gældende overenskomst. Der indhentes straffeattest og udvidet børneattest ved ansættelse på skolen. Vi gør opmærksom på, at når du sender en ansøgning til Sorø Privatskole, herunder eventuelle bilag og billeder, giver du samtidig samtykke til, at oplysningerne må opbevares i tre måneder efter ansøgningsfristens udløb.”

GemGem