Har du stærke kompetencer inden for sociale relationer, klasseledelse og didaktik? Trives du i samarbejde med kollegaer, elever og forældre? Har du et ønske om at virke og udvikle på en god skole? Så er det måske dig, som Sorø Privatskole søger!

Om stillingen skriver Sorø Privatskole:

“Sorø Privatskole søger en ambitiøs lærer, der brænder for at undervise. Vi skal primært have dækket undervisningen inden for dansk og engelsk. Men vi hører også gerne om dine andre kompetencer.

Vi tilbyder et job på en velfungerende og udviklingsorienteret skole, der er kendetegnet ved mødet med engagerede elever, forældre og kollegaer. Vi er stolte af vores faglige resultater, og vi prioriterer et godt fagligt miljø med gode muligheder for at udfordre den enkelte. I de kommende skoleår arbejder vi med et 3-årigt udviklingsforløb i læringsledelse i samarbejde med Kompetencehuset Heckmann med brug af læringsmål, taksonomier og kriterier.

Sorø Privatskole er Cambridge International Associate School (CIAS). CIAS gør eleverne klar til at tage en international uddannelse, løfter deres engelskkundskaber til et helt nyt niveau og giver dem et internationalt udsyn. Det betyder også, at eleverne i 9. klasse kan tage en Cambridge-prøve efter internationale standarder.

Eleverne i 1.-6. klasse anvender iPads i undervisningen. I 7.-9. klasse medbringer eleverne deres egen computer. Ambitionen er at benytte digitalt pensum og undervisningsmateriale samt værktøjer for øget elevsamarbejde og individuel instruktion i alle fagområder. Målet er at accelerere elevernes læring gennem en synliggørelse af læringsmål, der sikrer øget ansvar og motivation for læring.

Skolen er afdelingsopdelt, og du vil blive tilknyttet mellemtrinnet samt relevante fagteams. Du bliver en del af et ambitiøst lærerkollegium med gode muligheder for sparring.

Du kan læse mere om skolen på www.sprs.dk. Du er også velkommen til at komme og besøge skolen.

Stillingen ønskes besat fra 01.08.2018. Ansøgningsfristen er 01.06.2018. Ansøgningerne vil løbende blive behandlet. CV og eksamensbevis sendes i PDF-format til job@sprs.dk

Kontakt Nanna Kofoed Øhrgaard, skoleleder, 20 90 41 57, eller Lene Topshøj, viceskoleleder, 20 90 41 53, for yderligere information.

Løn og ansættelsesforhold efter gældende overenskomst. Der indhentes straffeattest og udvidet børneattest ved ansættelse på skolen.

Vi gør opmærksom på, at når du sender en ansøgning til Sorø Privatskole, herunder eventuelle bilag og billeder, giver du samtidig samtykke til, at oplysningerne må opbevares i tre måneder efter ansøgningsfristens udløb.”

Foto: Sorø Privatskole.