Midtsjællands Svæveflyveklub oplyser, at deres golfvogne desværre stadig ikke er dukket op. Nu udloves der dusør på 2 x 4000 kr.

Natten mellem onsdag den 11. og torsdag den 12. maj 2017 blev der stjålet to golfvogne fra flyhangaren på svæveflyvepladsen på Mosekærsvej 1 i Fjenneslev. Gerningsmændene skaffede sig adgang til flyhangaren gennem klublokalerne i tidsrummet omkring midnat.

Golfvognene bruges til at trække svævefly rundt på flyvepladsen. Derfor er golfvogne et vigtigt arbejdsredskab, som er uundværligt for svæveflyveklubbens medlemmer.

Svæveflyveklubben savner dem rigtig meget, og den ene af golfvognene er oven i købet udstyret med handicapbetjening, så nu kan medlemmer med handicap ikke længere hjælpe til. Det er klubbens medlemmer rigtig kede af.

Kan du hjælpe dem med at skaffe golfvognene tilbage til klubben i en fungerende tilstand, vil klubben meget gerne udbetale en dusør på 4.000 pr. golfvogn.

Golfvognene er af mærket EZ-GO og er grønne med hvidt tag og hvide sæder.

Midtsjællands Svæveflyveklub kan kontaktes på info@slaglille.dk eller tlf. 21 97 63 64.

Bestyrelsen i Midtsjællands Svæveflyveklub afgør, hvem dusøren udbetales til på baggrund af de tip, som bringer een eller begge golfvogne retur til klubben.

Foto: Midtsjællands Svæveflyveklub
Foto: Midtsjællands Svæveflyveklub