Lørdag den 28. oktober er der arbejdslørdag på Kongsgaarden i Vester Broby. Her mødes alle kl. 9 og begynder dagen med lidt gratis morgenmad i Loen. Der kommer normalt 12 – 15 frivillige de fire til fem gange om året, hvor Kongsgaarden inviterer deres frivillige til at komme og hjælpe med årstidens opgaver.

Det kan være klargøring og opstilling af de udendørs borde/bænke sæt, som hele sommeren stilles til publikums disposition rundt omkring på vores areal.

Eller indsamling og nedpakning af samme for vinteren, mindre vedligeholdelsesopgaver af bygninger eller maskiner, studsning af træer, hække og buske, klipning af græs omkring træer, indsamling af kvas og grene, som køres på næste års Skt. Hans bål på engen, klargøring til kommende aktiviteter f.eks. en koncert eller julestuen og meget andet.

På Kongsgaarden kunne de godt tænke sig at udvide gruppen af friske frivillige, så de kan pleje den gamle gård og dens inventar og maskiner endnu bedre.

De vil derfor gerne opfordre alle som evt. kunne overveje at indgå i gruppen af frivillige til at komme ud og se, hvad de laver og få en snak med nogen af de nuværende frivillige om, hvad de laver på Kongsgaarden og hvad det betyder for dem.

Du kan komme 28. oktober kl. 10 – 12 og 13 – 15.

Det gælder alle aldersgrupper og uanset hvilken baggrund du har. Har du ikke mulighed for at komme denne lørdag, men stadig gerne vil vide mere om at være frivillig på Kongsgaarden, må du gerne ringe eller maile til os, så vi kan lave en anden aftale.

Der bliver også tid til både frokost og lidt hyggesnak inden dagens opgaver afsluttes først på eftermiddagen. Det skal nemlig være sjovt at være frivillig på Kongsgaarden og alle skal gå hjem med følelsen af at de har haft det godt, været i godt selskab og har gjort en forskel.