Er du interesseret i at tolke eller analysere dine drømme, men mangler redskaber til dette? Så er dette drømmekursus måske netop dét, du mangler. Det sker den 25. september kl. 11-17.

Karin van Everdinck, indehaver af Everdinck Kunstterapi og Diplom Kunstterapeut MPF og Supervisor, underviser denne søndag i drømmeanalyse. Kurset er til dig, der gerne vil lære at arbejde med dine drømme eller vil få en dybere forståelse af dem.

Drømme er budskaber fra dit ubevidste. De kan vise vej til løsningen af et problem eller vise en forløsning. Drømme skal altid ses i en sammenhæng og ud fra den livssituation, drømmeren er i.

Drømme bruger symboler, som stammer både fra dit personlige og det kollektive ubevidste og du kan aktivt arbejde med dine drømme. Anskaf en drømmebog, som du har liggende på dit natbord. Skriv din drøm ned, så snart du vågner – også selvom du kun kan huske brudstykker.

Kurset foregår i Fredens Hus’ aktivitetsrum på Krøjerup Overdrev 16 i Sorø, og der undervises i:
• Drømmetyper
• Symbolik & arketyper
• Jungs psykologi
• Hvordan du kan arbejde med dine eller andres drømme
• Praktiske øvelser

Prisen for dagen er 777 kr. inkl. moms og inkl. kaffe/te, frugt og sunde snacks.

Tilmelding pr. mail til everdinck@gmail.com (husk dine kontaktoplysninger navn, adresse, tlf.nr.)

Den fulde beskrivelse af drømmegruppen kan læses på www.everdinck.dk og du er velkommen til at ringe eller skrive til Karin på tlf. 2448 0447 eller everdinck@gmail.com, hvis du har spørgsmål. Find Everdinck Kunstterapi på Facebook og giv gerne et like.