Moden er evigt omskiftelig. Selvom nogle stile holder sig relevante på tværs af tider, er der altid nye tendenser og sammensætninger at holde øje med. Er du nysgerrig på, hvad 2021 mon kommer til at bringe på mode-fronten, finder du her en række bud på, hvilke tøj trends du med fordel kan holde øje med dette år.

Året bringer nye trends, men også gamle kendinge
I den omskiftelige verden af mode kombineres skifterende tendenser ofte – forgangne tiders mode bliver i morgens nye hit, om end med skønne og nutidige elementer, der ikke er til at tage fejl af. Hold for eksempel øje med følgende, der med stor sandsynlighed kommer til at vinde indpas i løbet af året:

• Mesh er en stigende trend og med god grund: Denne type af fint hullet stof fungerer særligt godt til at kombinere med andre stykker tøj eller accessoires. På den måde kan avancerede lag-på-lag effekter skabes, hvilket kan være medvirkende til at skabe dynamiske og avancerede outfits.
• Løst siddende tøj, der passer til kvindekroppens form uden at være tætsiddende er en tendens, der allerede så småt er ved at finde sit indtog. Her finder du ting, der er flatterende på den enkelte krop på tværs af mange kropstyper.
• Spændende og søde mønstre vinder frem over de ensfarvede tendenser, der ellers ofte ses: Hold for eksempel øje med striber og smukke blomster.

Opdater din garderobe med de seneste relevante trends
Er du på jagt efter trends, der kommer til at definere det igangværende år, kan du med fordel drage inspiration på en hjemmeside som Mollyogmy.dk. Her findes et væld af forskellige mærker, der på hver deres måde har fingeren på pulsen hvad mode angår. Samtidigt dækker siden et bredt udvalg af forskellige stilarter, så der er moderne tøj til kvinder med enhver smag.

 

Er du på jagt efter trends, der kommer til at definere det igangværende år, kan du med fordel drage inspiration på en hjemmeside som Mollyogmy.dk. PR-foto