Kom og få en uforpligtende snak om demens på dit lokale bibliotek. Henover vinteren rykker Den Rullende Demensrådgivning indendørs og besøger Sorø Bibliotek, Dianalund Bibliotek og Stenlille Kulturhus.

Anette Rand og Nanna L. Kirkegaard tilbyder rullende demensrådgivning. Foto: Sorø Kommune

Mange henvendelser
Den Rullende Demensrådgivning er et projekt, som kører ud og rådgiver mennesker med demens og deres pårørende, herunder også yngre med demens. Projektet løber indtil oktober.

Demensrådgiver Anette Rand fortæller:
”Hen over sommeren har der været i alt 350 henvendelser, heraf ca. 60 henvendelser i Sorø Kommune.”

Sanseoplevelser for demente
Den Rullende Demensrådgivning har startet et nyt samarbejde op, som hedder ”Aktiv med demens,” med FOF Syd- og Vestsjælland. Senere på foråret afholdes to arrangementer, som henvender sig til mennesker med let til moderat demens og deres pårørende. Det ene arrangement er en Skovtur, hvor deltagerne får mulighed for at lave en pesto på spiselige urter. Andet arrangement er en Ølsmagning.

”Vi er rigtig glade for at kunne tilbyde mennesker med demens og deres pårørende mulighed for at få en god og sanselig oplevelse sammen,” siger Anette Rand.

Fakta:
Her kan du møde Den Rullende Demensrådgivning:
Tirsdag den 29. januar, 26. februar og 26. marts:
Sorø Bibliotek kl. 10.30-12.00
Dianalund Bibliotek kl. 13.00-14.00
Stenlille Kulturhus kl. 15.00-16.00

Se alle tider og steder her.

Hvis du vil vide mere om Den Rullende Demensrådgivning, er du velkommen til at kontakte demensrådgiver Anette Rand på telefon 24 89 37 72 eller e-mail: anera@naestved.dk.