Er du i tvivl om, hvad du skal købe til din far, bror, mand eller ven? Det kan være alt lige fra en gave til garderoben, badeværelset eller til hobbyen. Læs med her og bliv inspireret til de perfekte julegaver til mænd.
Det kan være svært at finde gaven til manden, der ikke ønsker sig noget. Her skal man ofte være kreativ, og det bliver sværere år efter år. Hvis du er ude efter en gave, der kan gøre julen ekstra særlig, så kan du få et par ideer her.

1. En ny parfume
Et personligt og udsøgt valg af gave er en ny parfume. Hvis manden, du leder efter en gave til, er en af de mænd, der sjældent skifter parfumen ud, kan det være et frisk pust. Hvis han derimod er en af dem, der har en hel række, så kan det være en lækker tilføjelse til samlingen. Vælg en god en af slagsen, fx en hugo boss parfume.

2. Det sofistikerede ur
Du behøver ikke have den helt store pengepung fremme for at købe en nyt ur. Ure findes i alle prisklasser, og behøver ikke nødvendigvis være utroligt dyre for at være lækre. Et sofistikeret ur er den perfekte måde at tilføje stil og klasse til et outfit. Det er den perfekte gave til at spice garderoben op.

3. Gadgets og tilbehør
Det er ikke alle mænd, der elsker gadgets. Men det er sørme mange, der gør. Gadgets er en fed gave, fordi de kan gøre ting nemmere eller federe. Det er den sjove gave, der uden tvivl vil falde i god jord. Det fede ved gadgets er, at de findes til alting. Uanset om han elsker madlavning, outdoor, havearbejde, computer etc., så findes der utallige seje gadgets, der kan gøre hverdagen lidt federe.

En gadget er selvsagt elektronisk. Men du kan også tænke i lignende ikke-elektronisk tilbehør. Det er helt perfekt, hvis han har en hobby, han går op i. Det kan være alt lige fra blyanter, hvis han er glad for at tegne, til et nyt borsving, hvis han er glad for at gøre det selv. Det er bare at være kreativ.

4. Fordybelsesgaven
En perfekt og anderledes gave er noget, der opfordrer til fordybelse. Der er rigtig mange af os, der gerne vil bruge mere tid på fordybelse i hverdagen. Nogle gange skal vi bare have lidt hjælp til at komme i gang. Det er nemmere at fordybe sig i noget, hvis det er noget, man går op i. Det kunne alt lige fra et virkelig flot puslespil til en LP med hans yndlingskunstner. Det er blot at gå i tænkeboks og brainstorme på ting, der kan holde på koncentration i længere tid ad gangen.

 

Et personligt og udsøgt valg af gave er en ny parfume. Foto: ABW