Den vildeste, smukkeste og mest rørende 60-års jubilæumscirkusforestilling. 

Lørdag d. 15. august kommer Nordens største cirkus, Cirkus Arena, til Sorø. Forestillingen starter kl. 15.00 ved Fægangen.

Cirkus Arenas forestillinger er altid fyldt med fest og farver, men i år bliver det endnu vildere. Benny Berdino har i anledning af deres 60-års jubilæum overladt styringen af cirkusmanegen til Signe Lindkvist og Uffe Holm, som formår at sammensætte en forestilling, hvor stemningen er helt i top – lige fra start til slut.

Signe Lindkvist, som er højt elsket af alle børn og barnlige sjæle, har altid haft en stor kærlighed for cirkus. I år træder hun for første gang ind i en rigtig cirkusmanege. Både som aftenens vært og som artist – flankeret af den folkelige frækkert Uffe Holm.569080

Uffe Holm kender vi alle som den sjove, kvikke og fornøjelige fætter, men det har vist sig, at han kan mere end det. Siden han var med i Vild med dans, har han også vist sit showtalent med hele kroppen.

Disse to uforudsigelige krabater sat sammen med Cirkus Arenas 60-års erfaring med den klassiske cirkusforestilling, giver intet mindre end et fantastisk show.

Under forestillingen vil du opleve masser af dyr – elefanter, hunde, heste og også farlige stunts – som det legendariske motorcykelnummer fra DIORIO TRUPPE, når de suser rundt i Globe of Death, som i år vil være endnu vildere med hele 7 motorcykler, der kører samtidig.

Derudover vil du i cirkusmanegen møde en vaskeægte kanonkonge, tryllenumre du umuligt kan gennemskue, farlige akrobater, smukke cirkusprinsesser og så selvfølgelig de to værter Uffe og Signe, der styrer det hele i et hæsblæsende tempo.

Billetter kan bestilles t.o.m d. 15. august på dette link: http://www.billetnet.dk/feature/arena/?l=da-dk&language=da-dk

/KB