Wonderful LifestyleWonderful Lifestyle
Holbækvej 29
4180 Sorø
Tlf. 60 72 29 14
[email protected]

Åbningstider
Mandag lukket
Tirsdag-fredag kl. 11-16.30
Lørdag kl. 10-13

Følg Wonderful Life på Facebook.

En oplevelse at handle
Wonderful Lifestyle åbnede i maj 2014 og flyttede i august 2016 til Holbækvej, blot 600 m fra den oprindelige placering på Storgade.

Indehaver Pia Holst ønskede at udvide salget af kvalitetsvarer med servering af kaffe og lidt godt at spise, og det gav de nye lokaler god mulighed for. Som tidligere kok udlært fra D’Angleterre og Hos Roy Hurtigkarl har Pia Holst en baggrund i gourmet-verdenen, som hun dermed vendte delvist tilbage til.

Ideen til selve udvidelsen har Pia fra Holland og England, hvor der er dukket stadig flere af denne type forretninger op.

“Forretninger, der er indrettet som en hyggelig dagligstue, hvor man kan slå sig ned i en lænestol og købe en kop kaffe”, fortæller Pia.

Butikken gør således en dyd ud af, at kunderne sætter pris på at få en oplevelse, når de er ude at handle. “Og så giver det mulighed for, at manden kan nyde en god kop kaffe, mens fruen prøver tøj.”

En afstressende pause i hverdagen
Livsstilsbutikken har fra starten været kendt som en butik med unikke kvalitetsvarer til boligen og garderoben. Du finder således flot brugskunst samt skøn beklædning, tasker, smykker.

Af kendte mærker som du finder i butikken kan nævnes Stenstrøms, Gorridsen, Misty May, Depeche, Enamel, Tweed Mill, Michel Design Workshop og Wood Wick.

Men butikken kan mere end det. Butikken tilbyder også en hyggelig, uformel og afstressende måde at få en pause i hverdagen på. Mange veninder nyder godt af muligheden for en hyggestynd i butikken over en let frokost eller en kop kaffe kombineret med muligheden for også at kunne købe tøj eller lidt lækkert til hjemmet.

Wonderful Lifestyle kan friste med  friskbrygget kaffe, hjemmelavet iste, lækre specialiteter, tapas og søde sager som hjemmebagte kager og desserter.

Ud over de ting der serveres i selve butikken –  eller på terrassen i godt vejr – er der også mulighed for at få alle herlighederne pakket til at tage med hjem.  Det er naturligvis også muligt at bestille til større selskaber. Alle disse arrangementer aftales individuelt i forhold til ønsker og pris.

Er du på barsel er Wonderful Lifestyle også et oplagt valg, da barnevogne og klapvogne kan stå trygt og tørt på terrassen.

Delikatesser til feinschmeckere
Sortimentet af tøj og tasker, smykker og støvler er udvidet med delikatesser som Fanø Laks, kornprodukter, sirup, olie/eddike, kaffe og andre lækkerier til gourmeter.

Du kan også finde produkter til personlig pleje, eksempelvis økologiske hudplejeprodukter og lækre sæber.

”Jeg bestræber mig på at lave en anderledes forretning, der indeholder varer af høj kvalitet, med specielt design og funktionalitet, men i alle prisklasser. Og skulle der være en vare, du ikke kan finde i butikken i dag, så skaffer jeg den gerne hjem, hvis det er muligt,” fortæller Pia.

sølvpartner