automester2Tersløse Auto
v/ Jens J. Jensen og Niels Mortensen
Holbergsvej 131
4293 Dianalund
Tlf. 58 26 41 20
tauto@mail.dk

Automester i Sorø og Dianalund
Tersløse Auto er placeret i landlige omgivelser i den lille by Tersløse på rute 219 mellem Dianalund og Munke Bjergby. Niels Mortensen og Jens J. Jensen er de to indehavere, der byder kunderne velkommen på gårdspladsen omkredset af store og velholdte værkstedsbygninger.

Værkstedet er det lokale medlem i den landsdækkende Automester-kæde, der blev etableret i 1993, og nu dækker hele Danmark med mere end 400 autoværksteder. Tersløse Auto har æren af at repræsentere Sorø og Dianalund i kædesamarbejdet. Kæden er kendetegnet ved at være uafhængig med en høj faglighed, kvalitet i arbejdet og en uovertruffen kundeservice.

Fabriksgaranti
Man er hos Tersløse Auto eksperter i biler – ikke i et enkelt bilmærke. Alle biler bliver serviceret og repareret efter den enkelte bilfabriks forskrifter og krav, og du bevarer dermed din fabriksgaranti. Værkstedet har mange års erfaring med reparationer af biler, og der er ikke det mærke, som ikke har været en tur oppe i liften. ”Vi er godkendt til at udføre serviceeftersyn og reparation på alle bilmærker – uanset bilens årgang”, som de siger hos Tersløse Auto.

Kvalitet i materialerne
Som kunde her er du garanteret, at det udstyr og de reservedele, som bliver benyttet under montage og reparation, er af den højeste kvalitet. Alle leverandører har nemlig været igennem en detaljeret valideringsproces, hvor deres kvalitet og pris er blevet bedømt af højt kvalificeret fagligt personale. Dermed er du som kunde sikret, at der ikke bliver gået på kompromis med kvaliteten, samtidig med at prisen er til at betale.

Autoriseret personale
Tersløse Auto er også med i CAD Midtsjælland, der er en sammenslutning af autoværksteder på Midtsjælland. CAD Midtsjælland er en del af Værkstedernes Brancheorganisation CAD – Centralforeningen af Autoreparatører i Danmark. Som kunde kan man derfor være sikker på, at den medarbejder, der hos Tersløse Auto arbejder med din motor, er en autoriseret bilmekaniker. Man lever af og for tilfredse kunder, og derfor bliver personalet løbende efteruddannet, så værkstedet hele tiden kan være på omgangshøjde med udviklingen inden for branchen.

Ring til Jens eller Niels eller læg vejen forbi. De er altid klar til at give et godt tilbud på nye dæk eller på et serviceeftersyn.

Hvis der er brug for en lånebil, stiller Tersløse Auto naturligvis en værkstedsbil til rådighed for kun 100 kroner pr. dag, og det er inklusiv fri km og forsikring.


sølvpartner