Skoringen Sorø
Storgade 32
4180 Sorø
62 26 50 55
soroe@skoringen.dk

Følg Skoringen Sorø på Facebook

Åbningstider
Mandag – onsdag 10.00 – 17.30
Torsdag – fredag 10:00 – 18:00
Lørdag 09:30 – 14:00
Søndag. Lukket

Stort udvalg af sko til voksne og børn
I Storgade finder du Skoringen, der tilbyder et stort udvalg af sko til voksne og børn i alle aldersgrupper. Uanset om du mangler nye sko til festen, arbejdet eller de lange gåture, kan du finde det rette hos Skoringen, hvor høj kvalitet og gode priser går hånd i hånd.

Udvalget er stort og tæller alt fra de helt moderne styles til de mere afslappede komfortmærker inden for sko, støvler, sandaler, sneakers, ballerinaer mv. Her finder du mærker som Skofus, Odiin, B&CO, Nordic Softness, CULT, KOOL og MiaMaja samt mærkevarer som Adidas, Converse, Ecco, Gabor, Merrell, Rieker, Reebok, Vagabond og mange andre.

Gode sko til børnene
Fra de bløde sokker med mønster, til babyen der kravler, til nye smarte sko til skolepigen- og drengen, finder du et stort udvalg til alle aldre og alle sæsoner.

Ligesom voksne skal børn gå godt i deres sko og kunne udfolde sig aktivt og lege. Fødderne skal holdes varme og tørre i efteråret og vinteren, og kunne ånde når sommertemperaturerne sniger sig højt op. Hos Skoringen finder du sandaler, sko, vinterstøvler og gummistøvler fra flere forskellige producenter, og kvaliteten er høj.

I butikken sikrer det fagligt dygtige personale en børnevenlig betjening og kompetent rådgivning med fokus på, at skoene passer til netop dit barns fod og behov.

Kompetent rådgivning og venlig betjening
I Skoringens butikker hjælper personalet dig med råd og vejledning om sko til din personlige stil og din fod. Det er vigtigt, at du får de helt rigtige sko med hjem. Venlig og kompetent betjening er kendetegnende for Skoringen i Sorø, og de høster også ros på de sociale medier. ”Søde piger, god og hurtig service” lyder en af kommentarerne.

Skoringen kører tilbudskampagner flere gange om året, hvor du kan finde gode tilbud til dig selv og familien. Du kan se mange af de lokale tilbud på Skoringen i Sorøs Facebook.

sølvpartner

Del på sociale medier