Salon Steenberg
Kragevigvej 21
4291 Ruds-Vedby
28 77 53 11
carinasteenbergholm@gmail.com

Forkælelse og forskønnelse
Midt i Ruds-Vedby nordvest for Sorø by finder du den hyggelige Salon Steenberg. Her møder du den smilende Carina Steenberg Holm, der altid er klar til at forkæle og forskønne dig. Carina Holms speciale er smukke negle, lange flotte vipper og voksbehandlinger, og hun leverer på et højt fagligt niveau.

Det er nok især neglene, salonen i Ruds-Vedby er kendt for. Måske har du set Salon Steenbergs billeder på Facebook af forskelligt neglearbejde: pleje og lakering af naturlige negle, påsætning af kunstige negle med lakering i samme farve samt nail art; med individuel lak og dekoration på de enkelte negle.

Priserne hos Salon Steenberg er yderst rimelige, og du kan nemt booke en tid til behandling, enten via telefonen eller salonens facebookside.

En særlig anledning
Det kan også være, du vil gøre noget mere ud af dine bryn og vipper, så dine øjne og dit ansigt rammes ind på den måde, der klæder dig bedst. Har du prøvet en ansigtsvoks eller at få vokset ben og bikinilinje, er det måske dét, tiden igen er til.

Egentlig er det grund nok, at du bare har brug for lidt forkælelse og egenomsorg: Du behøver ikke en særlig anledning for at bestille den behandling, du inderst inde drømmer om. Man kan sagtens få lavet negle på en helt almindelig torsdag, selvom der også er festlige anledninger, som bryllupper, jubilæer eller en fin reception, der kalder på, at man gør lidt ekstra ud af sig selv.

Skønhedssalonen i Ruds-Vedby udsteder selvfølgelig også gavekort, hvis man ønsker at give en speciel gave til en veninde, mor eller datter eller måske en konfirmand.

En skønhedsbehandling hos Salon Steenberg giver et boost til både selvtilliden og humøret, og man føler sig altid godt taget imod og godt behandlet hos Carina.

Kunderne siger
”Carina er sød og meget imødekommende. Vi følte os i virkelig gode hænder” – Susan

”Carina er altid imødekommende og hendes service er i top. Hun laver et professionelt stykke arbejde og hun får mine allerbedste anbefalinger” – Charlotte

”I Salon Steenberg føler man sig tilpas og velkommen. Carina er fantastisk, hun er altid smilende og imødekommende. Meget professionel i hendes arbejde. Jeg går altid fra salonen fuldt tilfreds med smukke vipper, som holder længe og det samme med forlængelse af negle” – Camilla

sølvpartner