Nomimind
Stenstrupvej 11
4180 Sorø
2329 7344
info@nomimind.dk

Nomimind på Facebook

Ro i blikket, fred i sjælen
Som så mange andre virksomheder udspringer Nomimind af en passion. I dette tilfælde en passion for yoga og mindfulness.

Både yoga og mindfulness er populært som aldrig før, og det er der mange gode grunde til. Den ældgamle praksis fra Indien kan spores 5.000 år tilbage, og i dag har både øvelserne og filosofien spredt sig til hele den vestlige verden, og yogamåtterne har for længst gjort deres indtog i de danske stuer og fitnesscentre. Det unikke er, at yoga træner både krop og sind, og har i nutidens travle hverdag derfor rigtig meget at byde på.

På gården underviser Birgitte Bock i meditation og mindfulness. Via hjemmesiden eller facebooksiden kan du tilmelde sig et kursus eller prøve en Drop Inn meditation. Du kan også bestille en personlig samtale med afsæt i mindfulness eller måske et retreat.

Slow living
Mindfulness træner os til at være til stede i nuet og blive bedre til at sætte tempoet ned, det Birgitte kalder slow living, det er fællesnævneren.

Virksomhedens navn, Nomimind, står for nordisk mindfulness, og således får de fjernøstlige aner ikke blot et vestligt, men også et nordisk præg. Nomimind er et lille skønt meditativt univers, som også sælger yogaudstyr.

Yogatræning
”Vi kalder det træningstøj, og det er formålet. Dog er flere af modellerne så behagelige og stilrene, at de kan bæres til hverdag, på arbejde, og til fest med en høj hæl. Grænsen mellem fritid og arbejde er i dag glidende, og tøj skal kunne bruges bredt og se godt ud, også til og fra træning. Det vigtigste er dog, at det er perfekt under træning, at det er komfortabelt, og du føler dig godt tilpas. Desuden har vi et udvalg af interiør, smykker og unika som silketørklæder og tasker hjembragt fra Indien, små ting til at supplere det nordiske udtryk og give det personlige præg,” siger Birgitte.

 

 

sølvpartner