Foto: Anne Beth Witte, Dit Sorø

Naturbar
Østergade 8b, 1th
4180 Sorø
21843082

online-shop@naturbar.dk

Følg Naturbar på Facebook 

Følg Naturbar på Instagram

Gode sager på Storgade
Hos Naturbar midt i Sorø finder du lækre økologiske sæber, bohemetøj af genanvendte silkesarier, strik af naturmaterialer og mange andre gode sager.

Naturbar, som tidligere var den ene halvdel af butik MetHe, flyttede i sommeren 2022 til Østergade. Med de nye lokaler i det gamle pakhus har Helle Larsen fået flere spændende muligheder for at præsentere varerne, og du kan bl.a. få præsenteret økologiske sæber, børster og lækre olier.

Naturbar er indrettet, så man kan gå på opdagelse i skønne varer. Er du f.eks. til økologi og bæredygtighed, er denne lille soranske perle et besøg værd. Du finder bl.a. Nailberrys neglelak, smykker fra Apure mind af Pernille Aalund og LED lys fra UYUNI, som ligner levende lys til forveksling.

Naturbar har også de smukke armbånd fra ByRisvig, som er dansk design og håndlavet. Armbåndet fyldes eller kombineres med perler, ferskvandsperler og/eller ædelsten og er samlet med en fin elastik.

Håndplukkede sarier
COFUR er Naturbars bedst sælgende produkt. COFUR er et dansk bæredygtigt slow-fashion brand, som har gjort op med giftige kemikalier, tekstilfarvning og andre miljøskadelige processer forbundet med “fast fashion” tendenser.

Sarierne udvælges nøje gennem en digital forbindelse mellem Danmark og Indien, hvor sarierne sirligt håndplukkes for at skaffe den helt korrekte kombination af farver og mønstre. Efterfølgende vaskes sarierne og kommer i hænderne på veluddannet syersker, som giver nyt liv til de gamle sarier. På den måde har du mulighed for at videreføre en livslang historie.

”Naturbar har indgået et helt særligt samarbejde som den eneste forhandler, med COFUR og Pernille Aalund,” fortæller Helle Larsen.

”Pernille er COFUR ambassadør og bruger tøjet under hendes bønner. De modeller hun selv ønsker køber hun og nogle af de øvrige modeller får Naturbar lov til at sælge online. Jeg markerer dem med Pernille Aalund når vi har nogen til salg,” tilføjer hun.

Naturbars kunder kommer fra hele Sjælland, som følger butikken på Instagram og Facebook. Nogle bestiller i forvejen på webshoppen, mens andre kommer til Sorø.

Kontakt Naturbar

 

sølvpartner