Midtsjællands Cykel- og Knallertservice

v/Jan Saxe Andersen
Pedersborg Torv 8
4180 Sorø
Tlf. 57 82 19 83
saxe@knallertservice.dk

Følg Midtsjællands Cykel- og Knallertservice på Facebook.

Åbningstider – Butik: 
Mandag til fredag kl. 10 – 17.30
Lørdag kl. 9 – 13

Åbningstider – Værksted: 
Mandag til fredag kl. 8.30 – 16

Professionel rådgivning
Hos Midtsjællands Cykel- og Knallertservice i Sorø har de mangeårig erfaring med salg og reparation af både knallerter, scootere, el-scootere og cykler. Du vil derfor her kunne få kompetent rådgivning om hvilket køretøj, der passer bedst til dit behov.

Du finder altid et bredt udvalg af nye scootere og knallerter i den kombinerede butik og værksted. De forhandler blandt andet køretøjer fra Peugeot, PGO, TGB og Honda. Du kan desuden finde din nye cykel og el-cykel i butikken – og ikke mindst el-scootere og rollatorer fra mærket Easy GO.

Butikken har naturligvis udover nye køretøjer også brugte køretøjer til salg, ligesom butikken rummer en masse udstyr og reservedele. På Midtsjællands Cykel- og Knallertservices hjemmeside kan du få et hurtigt overblik over de produkter – både nye og brugte – du kan købe i butikken.

Altid medvind med el-cykler fra E-Fly
Har du brug for en ny cykel, så fører Midtsjællands Cykel- og Knallertservice almindelige cykler til børn, unge og voksne fra Cultima.

Vil du gerne have en fornemmelse af altid at have medvind, så forhandler butikken også el-cykler fra det danske kvalitetsmærke E-fly. Butikken er eneforhandler af disse el-cykler i Sorø og omegn.

Cyklerne fra E-Fly er produceret med det danske klima for øje, samtidig er de nemme at bruge og nemme at vedligholde.

Butikken sælger selvfølgelig også reservedele og tilbehør til cykler.

Billig registrering og hurtigt klar
Hos Midtsjællands Cykel- og Knallertsevice får du ikke blot kyndig og professionel vejledning. Som en del af deres gode service kan de levere knallerter og scootere til Sjællands laveste leverings- og registringspris.

Du behøver heller ikke vente længe på at komme ud at køre på dit nye køretøj. Ofte vil du kunne tage det i brug samme dag, som du har besluttet dig for hvilken knallert eller scooter, du ønsker.

Inkluderet i Midtsjællands Cykel- og Knallertservices leverings- og registreringspris er afgift på batteri, olie og benzin, opstart og nummerplade.

Se den aktuelle pris her.

Reparation af stort set alle mærker
Skulle uheldet være ude, så kan Midtsjællands Cykel- og Knallertservices udlærte scootermekaniker udføre reparationer af stort set alle knallert- og scootermærker. De tager sig selvfølgelig også af alle former for reparationer af cykler, el-cykler og el-scootere.

Generelt er det fornuftigt løbende at få et serviceeftersyn af særligt din scooter eller knallert, men også din cykel og el-scooter. De enkelte mærker anbefaler service efter nogle bestemte intervaller, som der er bedst at følge for trafiksikkerhedens- og driftsikkerhedens skyld.

Omkostningerne til dyre reparationer kan ofte holdes nede ved regelmæssig servicering.

Hos Midtsjællands Cykel- og Knallertservice står de naturligvis klar til at vejlede dig om servicering samt til at udføre service på dit køretøj.

Både til dig, der er over og under 18 år
Er du under 18 år har du mulighed for at køre på en såkaldt knallert eller scooter 30, hvis du har knallertkørekort. Knallerten kan kun køre 30 km/t og går ind under færdselsreglerne for cykler. Vores sølvpartner, Midtsjællands Cykel- og Knallertservice kan levere de fleste af deres modeller som en knallert 30.

Er du over 18 og i besiddelse af et bil- eller motorcykelkørekort kan du køre en knallert eller scooter 45, som må køre 45 km/t. Butikken har et stort udvalg af disse knallerter.

Hvis du følger Midtsjællands Knallertservice på Facebook, får du altid de gode tilbud først.

 

 

sølvpartner