MetHe
Storgade 48A
4180 Sorø
Tlf. 40 86 04 51

Åbningstider
Mandag-torsdag kl. 10.00 – 17.30
Fredag kl. 10.00 – 18.00
Lørdag kl. 9.30 – 14.00

Følg Methe på Facebook og Instagram

Gave eller til dig selv?
Hos MetHe er der rige muligheder for at finde en gave både til manden, kvinden og hjemmet. Her finder du brugskunst, interiørprodukter, delikatesser, kropspleje i form af naturprodukter, tøj, tasker og meget mere.

Her kan du købe lækre chokolader fra Bruuns eller Bagsværd Lakrids. Du kan finde læderprodukter og lækkert udstyr til herreværelset, badeværelset eller kontoret. Her kan du købe lækre serverings- og skærebrætter i smukt forarbejdet træ, der gør arbejdet i køkkenet og middagen til en endnu større fornøjelse. For kvinder er der smukke tasker, silkekjoler, hørtøj i mange størrelser, tørklæder, hammam håndklæder, smarte læderstøvler m.m. Du finder også et fint udvalg af smykker, øreringe, halskæder m.m.

Delikatesser
I butikken har de en forkærlighed for lækre krydderier, salte, sennepper fra Bornholm og spanske delikatesser som sangria, olivenolie og syltede produkter, der bringer den sydeuropæiske stemning ind i køkkenet derhjemme. Du kan også finde en god flaske rød- eller hvidvin her.

Kvinderne bag
Butikken er startet af Mette og Helle, der er tidligere kolleger fra hotelbranchen, som tog sagerne i egen hånd og åbnet MetHe i Sorø bymidte. Da pladsen blev for trang, flyttede Helle sit sortiment hen i butikken Naturbar (også på Storgade). Kombinationen af produkter afspejler butiksindehavernes egne interesser og passion for kvalitet og unika. I butikkerne bliver alle sanser sat i spil, og stemningen er uformel og imødekommende. Man er altid velkommen til at kigge ind og få en snak om produkterne. 

Hjerter og ros på de sociale medier
MetHe er på Facebook og Instagram. På de sociale medier kan du følge med, få de gode tilbud, og se de nye produkter når de lander i butikken. Her kan du også få invitation til events, hvor eksempelvis nyt tøj præsenteres i festlige rammer.

Et lille udpluk af roserne til udvalget i butikken:

“Hyggelig butik og fine gavemuligheder” – Karina

“Skøn butik… og mange lækre ting… til både krop og sjæl” – Marlene

“Lækre varer og super service” – John

sølvpartner

Del på sociale medier