Maaho ApS
Stationspladsen 2
4180 Sorø

Følg Maaho på Facebook

Bløde stoffer på stationen
Sorø station må være en af Danmarks hyggeligste stationer, for ikke alene finder du pendlercafeen Skotte og Stentoft, nu også Sorøs nye stofbutik, der holder til i den gamle stationsbygning lige ved stationen. Men Maaho er ikke en typisk stofbutik, her kan du nemlig få skræddersyet stoffer, som passer lige ind i dit hjem og til din personlige indretning. Hos Maaho arbejder de på at gøre dine drømme til virkelighed, nemlig drømmen om det smukke og stilrene hjem.

Skandinavisk og dansk stil
Hos Maaho skinner den skandinaviske boligindretning igennem, og det enkle, smukke, danske design er i fokus. Med høje krav til kvaliteten sikrer Maaho, at du får materialer ind i dit hjem, der både er skønne og bæredygtige. Du kan for eksempel vælge det eksklusive og holdbare materiale damask til dine kreationer.

En netbutik der gør noget for dig
Du finder primært produkterne på hjemmesiden, hvor du har mulighed for at skræddersy duge – og meget andet – lige til dine behov. Her vælger du også hvilke materialer og eventuelle print du ønsker.

Maahos sortiment indeholder duge, stofservietter, bordløbere, dækkeservietter og servietringe – altså alt du skal bruge for at dække det smukkeste bord.

Når du er færdig med at fremstille dit personlige design, sender Maaho produktet direkte hjem til din dør. Nemt og sikkert.

En moderne virksomhed
Maaho er en virksomhed, som følger med tiden, og derfor er de også til at finde på forskellige sociale medier. Du kan finde og følge dem på Facebook og Instagram, hvor du samtidig kan hente inspiration til din egen boligindretning. Her ligger de billeder op af produkter samt forslag til indretningen med dem. Igennem fællesskabet af følgere kan du få indblik i andres indretning og måske drage inspiration derfra.

Kvalitet alle har råd til
Maaho har stort fokus på at give dig varer af den bedste kvalitet og samtidig levere en luksus, alle har råd til. I deres webshop og showroom får du nem adgang til smukt dansk design.

Vi bringer her et udpluk af roserne til Maaho fra tilfredse kunder:

“Er vilde med de lækre hørduge, de bliver et hit her til sommer” – Tine

“Super kvalitetsduge og -servietter sendes i den fineste opbevaringsæske – jeg skal helt bestemt købe flere duge” – Birgit

“Hurtig betjening og rigtig lækker kvalitet. Supernemt at bestille og følge med i ordren undervejs” – Kirstine

sølvpartner

Del på sociale medier