Loppelageret Ruds Vedby
Slagelsevej 14A
4291 Ruds Vedby
40600616
loppelageret@gmail.com

Bliv medlem af Loppelagerets Facebookgruppe

Følg Loppelagerets Facebookside

Åbningstider
onsdag 10-16
torsdag 10-17
lørdag 10-17
søndag 10-17

Jagten på den forsvundne skat
Søger du noget helt specielt til indretningen af dit hjem, uden at slå hul på sparegrisen, er besøg på loppemarkeder en nødvendighed. Du skal som regel kæmpe dig igennem store mængder af bras, før du finder guldet. Så hvis tid er en knap ressource, kan det stærkt anbefales at finde et lokalt loppemarked, hvor tingene er sorteret, så du i stedet besøger en guldgrube af flotte fund.

Et sådant loppemarked finder du i Ruds Vedby, hvor Jesper Iversen driver Loppelageret. Her finder du nøje udvalgte unikke møbler, der er slidt på den rigtige måde, og tingeltangel, der fortæller en spændende historie eller vækker gode minder fra en svunden tid.

Et par gange om året kører Jesper til udlandet på jagt efter de gode loppefund, som han bringer sikkert tilbage til Ruds Vedby. Derfor er Loppelageret i Ruds Vedby en skøn blanding af billige loppefund og udsøgte kræmmervarer – her er noget til enhver pris og smag, og du kan være sikker på, der også er noget til dig.

Bedre med årene
Her er ikke bare fine gamle møbler og nips, men også et stort udvalg af vvs-artikler, el-artikler, søm og skruer. Op til jul kan man finde masser af nisser og julepynt.

Jesper åbnede Loppelageret i 2015 i den gamle Falck-station på Slagelsevej, efter en længere periode med køb og salg på hobby-niveau. Med tiden er Loppelageret i Ruds Vedby udvidet til hele 600 m2 opdelt i forskellige rum med værktøj, byggematerialer og tøj foruden de klassiske loppefund.

Design af god kvalitet bliver ofte bedre med årene. Med årene er Jesper også blevet bedre til at vurdere, hvad der er værdifuldt, og hvad der skal skrottes. Han er dygtig til at finde de eftertragtede ting, og hvis han er i tvivl, kan man google sig til meget viden.

En ny garderobe
Jesper opkøber nyt tøj fra forretninger, der lukker, så derfor kan man være hos Loppelageret i Ruds Vedby få opdateret garderoben for en slik. Det tøj, Jesper ikke når at skaffe en ny ejer til, bliver sendt til Røde Kors i Sorø eller en af de andre genbrugsforretninger, der varetager den miljøvenlige genanvendelse af gamle klude.

Jesper køber også dødsboer – hver uge er han ude og hent et større parti, som han sælger videre. Derfor er der altid noget nyt at kigge på i Loppelageret i Ruds Vedby.

Det er godt at gode ting ikke bare bliver smidt ud, men får nyt liv hos en ny ejer, f.eks. et ungt menneske, der lige er flyttet hjemmefra og skal indrette en lejlighed med et lille budget.

I facadens store vinduer ud mod Slagelsevej kan man få et indtryk af tingene. Kig ind – det er altid muligt at gøre en god handel.

Foto: Loppelageret i Ruds Vedby

sølvpartner