Lis Gunde 10Lis Gunde
Storgade 52
4180 Sorø
Tlf. 57 83 18 88

Følg Lis Gunde på Facebook

Åbningstider
Mandag til onsdag 10 til 17:30
Torsdag til fredag 10 til 18
Lørdag 9:30 til 14

Modetøj i midtbyen
Lis Gunde er en forretning med modetøj fra både danske og udenlandske designere. I Sorø bymidte finder du et stort udvalg af kendte tøjmærker til den kvalitetsbevidste kvinde. Butikken sælger især klassisk, trendy og feminint tøj til den praktiske hverdag, men klæder dig også på til fritid og fest.

Hos Lis Gunde finder du tøj, overtøj, sko og tilbehør, herunder et godt udvalg af tasker, tørklæder og handsker fra en række nøje udvalgte mærkevarer med fokus på lækkert design. Tøjbutikken fører også et udvalg af unikavarer i luksusmaterialer, bl.a. fint håndarbejde.

Lis Gunde 4Din personlige stil
I forretningen står dygtige medarbejdere klar til at rådgive og hjælpe dig med at finde det helt rigtige sæt til hverdag og fest. Med erfaring inden for modebranchen har de styr på tidens tendenser og personlig stil med blik for pasform.

Lis Gunde vægter god service højt og ønsker, at kunderne får en uforglemmelig oplevelse. I det store og komfortable prøverum får du rådgivning til en personlig stil tilpasset dine behov og ønsker, hvad enten du er på udkig efter klassisk work-wear, feminine blonder eller et par rå jeans.

”En fantastisk service. Sødt og venligt personale. Fedt tøj til enhver lejlighed.” Sådan lyder det eksempelvis på Facebook, når kunderne roser den gode service og det store udvalg.

Lis Gunde 5Kvalitet og design
Lis Gundes Facebook-side finder du desuden masser af nye varer, gode tilbud og aktuelle begivenheder.

I webshoppen  kan du se hele udvalget af tøj og tilbehør og forny din garderobe med styles fra Baum und Pferdgarten, Stella Nova, Masai, Rosemunde, Notes du Nord, Mos Mosh og mange flere.

Baum und Pferdgarten er kompromisløst og eksklusiv dansk design med lækre outfits til enhver lejlighed. Her finder du både klassiske sæt, feminine styles og smukke kjoler til festlige lejligheder.

Rosemunde er kendt for sine romantiske og feminine design. De fine blonder har sin naturlige plads i basisgarderobe og klæder både på job og cafébesøg.

Det danske brand Mos Mosh laver feminine jeans med et råt og upoleret udtryk. Suppler med deres cool toppe for at fuldende looket.

Hos Lis Gunde finder du et lækkert outfit i høj kvalitet fra en række kendte mærker til både hverdag og fest. Shop online eller kom forbi forretningen og modtag rådgivning og inspiration til din personlige stil.


sølvpartner