Lantz Copenhagen
26 17 27 49
info@lantzcph.com

Følg Lantz CPH på Facebook og Instagram

Lantz Copenhagen er et dansk hudpleje brand der arbejder med produkter der er let absorberende, nyskabende, og parfume-fri. De arbejder med hudpleje, der i samspil med lysterapi skaber dybdegående og langsigtede resultater.

Camilla Lantz elsker at nørde i aktive og effektive ingredienser, der optimerer din hudpleje og som let kan tilføjes din hverdagsrutine med få trin. Drømmen er at skabe et univers, hvor alle skal have råd og tid til en smuk hud.

Lysterapi i hudplejen
Vores krop har brug for lys, og Lantz CPH er innovative i sin måde at kombinere hudpleje med lysterapi. Lysterapi blev opdaget og introduceret af NASA i midten af det 20. århundrede, og målgruppen var astronauter, så de kunne forblive sunde under rumrejser. Lysterapi øger din blodcirkulation og din produktion af ATP (skaber mere energi til dine kropsceller). Lantz Copenhagen har skræddersyet flere hudtype-pakker, så du kan gå efter lige det du mangler.

Kunderne skriver…
Lantz Copenhagen får mange gode anbefalinger på de sociale medier. Vi citerer her et lille udpluk:

”Jeg har lige bestilt en pakke, den kom allerede dagen efter, super smukt pakket ind. Jeg glæder mig til at prøve produkterne. Samtidig har der også været super god kommunikation og information hele vejen igennem købet” – Jeanette

”Det er den helt fantastiske service. Jeg har ALDRIG oplevet noget tilsvarende. Camilla, som er hjernen bag, er forrygende til at give råd og vejledning omkring hudpleje. Man kan til hver en tid skrive….eller sågar RINGE til hende, hvis man lige er i tvivl om noget. Ja se – det oplever man altså ikke mange steder” – Puk

Events hos Lantz Copenhagen, I din butik, eller hjemme hos dig
Et event med Lantz Copenhagen er en skøn måde at kombinere flere ting.

Forslag til emner:
• Hudanalyser, gode råd til pleje og rutiner.
• Introduktion til Lysterapi.
• Let hverdags-makeup.
• Magnetiske vipper til hverdag og fest.
• Dine ønsker.

Vil du også være forhandler af Lantz Copenhagen?

De gør en dyd ud af, at deres samarbejdspartnere føler sig trygge og hjemme i Lantz Copenhagens hudpleje og beauty univers. De tilbyder en god og nærværende dialog, har meget fornuftige B2B priser og realistiske forventninger til et samarbejde.

Kontakt Camilla allerede i dag for at få prislister og en god snak om dine muligheder for mersalg.

Mobil: 26172749
Mail: info@lantzcph.com

Eller udfyld deres kontaktformular her

sølvpartner