Din Bilpartner 40Landsbyens Auto
Skælskørvej 58
4180 Sorø
57809500/40455086
E-mail: mekanikerenhos@landsbyensauto.dk

Åbningstider
Mandag-fredag: 08:00-17:00
Weekendlukket – dog bilsalg efter aftale

Besøg Landsbyens Auto på Facebook

Små og store reparationer
Landsbyens Auto i Sorø reparerer alle typer biler, varebiler og trailere uafhængigt af mærke og model. Værkstedet tager sig gerne af alt fra dækskifte til større reparationer.

Til daglig bliver værkstedet drevet af mekaniker Thomas Jacobsen, som har været i branchen i mange år. Thomas har rodet med biler og andre motorkøretøjer siden han var knægt, og i 1997 blev han færdiguddannet mekaniker. Thomas har et stort engagement for at udføre et godt og professionelt stykke arbejde.

Din Bilpartner 22Køb og salg af biler
Hvis du er på udkig efter den helt rigtige bil, eller hvis du har en bil du gerne vil af med, kan Landsbyens Auto også hjælpe dig. Værkstedet køber og sælger nemlig brugte biler .

Inden videresalg bliver bilerne gennemgået og serviceret grundigt, så eventuelle fejl eller mangler bliver udbedret. Derfor kan du være sikker på, at du overtager en bil, som værkstedet kan stå inde for. Fortvivl ikke, hvis du ikke lige umiddelbart finder det, du leder efter. Landsbyens Auto hjælper hellere end gerne med at finde en bil, som matcher det, du er på udkig efter.

Din Bilpartner 41Medlem af Din Bilpartner
Landsbyens Auto er medlem af Din Bilpartner. Dette medlemskab forpligter og er med til at sikre dig som kunde, at værkstedet lever op til høje standarder. Medlemsskabet betyder blandt andet, at værkstedet skal overholde fastsatte standarder indenfor uddannelse af personale, og stedets værktøj skal være i orden.

Aktiv facebookside
Landsbyens Auto har en Facebookside, hvor der jævnligt lægges nyheder, tips og information op. Her kan man blande sig i debatten med en kommentar, sende en besked med ris eller ros, eller bare følge med i, hvad der rør sig på værkstedet.

Din Bilpartner 30 Din Bilpartner 15 Din Bilpartner 38