Jeans House by Kok & co.
Storgade 40
4180 Sorø
Tlf. 57 82 06 60

Åbningstider
Mandag-torsdag 10.00-17.30
Fredag 10.00-18.00
Lørdag 9.30-13.00
Første lørdag i måneden 9.30-14.00

Jeans er kommet for at blive
Vi skal ikke mange år tilbage før “cowboybukser” var det helt rigtige ord at bruge om de blå bukser af denim, som næsten alle har et eller flere eksemplarer af i garderoben. I dag er cowboybukser et bedaget udtryk på linje med “kindrødt” og “rouge”. Vi siger “blush” og vi siger “jeans”. Men selvom betegnelsen skifter, beholder bukserne deres vilde popularitet.

Velklædt på den rare måde
Kok & Co. i Sorø bymidte har taget konsekvensen af danske kvinders glæde ved jeans, og har under navnet Jeans House specialiseret sig heri. De fører et væld af forskellige mærker og modeller, så du kan finde det perfekte par jeans i Sorø. Det kan være lige så vanskeligt at finde de helt rigtige velsiddende jeans som at finde en god bh, men hos Jeans House får du kyndig vejledning i pasform, så du går derfra med et køb, som bliver et hit i din garderobe.

Et af Jeans House’s største hits er LauRie, som kombinerer komfort med lækkerhed. LauRie har intet mindre end Nordeuropas største udvalg i basisbukser. Det er dansk design grundlagt i 1987, og siden da har mottoet været “It’s got to feel right”. Det skal også føles rigtigt miljømæssigt, og derfor går LauRie udenom sundhedsskadelige stoffer i produktionsprocessen.

Meget mere end blåt og råt
Ordet jeans stammer fra den italienske havneby Genova, hvor sømændene gik klædt i slidstærkt tøj. Tysk-amerikaneren Levi Strauss solgte i 1800-tallet “blue jeans” til minearbejdere og andre hårdtarbejdende folk. Fra 1950’erne begyndte arbejdstøjet at få status som modetøj.

Kigger du på udvalget hos Jeans House, er det tydeligt, at jeans i vore dage dækker over mange flere former for farver, stilarter og dessiner end i “cowboybuksernes” tid. Der er jeans til hverdag og fest, med en masse fine detaljer, og tekstiler som giver et meget bedre look end tidligere.

Jeans House fører også nederdele, kjoler, toppe og tilbehør, så du kan blive ekviperet fra top til tå. Butikkens t-shirts og toppe er lavet af økologisk bomuld.

Den gode værtindegave
I sommeren 2017 kan Randi Kok fejre forretningens 20 års jubilæum. Samtidig har Randi valgt at udvide sortimentet med gaveartikler og brugskunst. “Det er ikke mainstream ting, men unika”, fortæller Randi, som tilføjer at mange af kunderne kigger ind for at finde en værtindegaven, der virkelig bliver værdsat.

Der er få af hver vare, og sortimentet ændrer sig tit, så der er altid nyheder på hylderne. Eksempelvis har Randi rustikke glas lavet af 100 % genbrug. Du kan også finde håndlavede lækkerier af træ, garn og keramik.

Følg Jeans House på Facebook, så er du blandt de første, der ser alt det nye.


sølvpartner

Del på sociale medier