Hørecenter SorøHørecenter Sorø 
Storgade 33C
4180 Sorø
Tlf. 70 505 606
[email protected]

Hørecenter Sorø på Facebook 

Åbningstider
Mandag: 13:30 – 17:00
Tirsdag : 9:00 – 17:00
Onsdag: Hjemmebesøg
Torsdag: Lukket
Fredag: 9:00 – 12:30

Eksperter i hørelse
Har du problemer med hørelsen, kan du glæde dig over, at der findes en forretning i Sorø, der har specialiseret sig netop dette kompleks af problemer. Hørecenter Sorø åbnede i september 2015. Indehaverne Lena og Dennis Steen drev allerede med succes Hørecenter Skælskør, og siden er forretningen også udvidet med en afdeling i Næstved.

Dennis og Lena er audiologister og således eksperter i normal og nedsat hørelse, forebyggelse af høretab, identifikation af hørelse og balanceproblemer og rehabilitering af mennesker med problemer med hørelse eller balance. Mange audiologister er ansat på sygehusenes specialafdelinger, men Dennis og Lena Steen havde ambitioner om at få foden under eget bord, og Sorø var et oplagt sted at udvide forretningen, da her ikke var et lignende tilbud.

Hørecenter Sorø testBedst tænkelige teknologi
I Hørecenter Sorø kan du få udført en høreprøve – også kaldet en audiometri. Du får professionel rådgivning, service og tilpasning af alle modeller af høreapparater. Du kan få taget aftryk af øret samt efterkontrol, justeringer, reparationer af dit høreapparat. Du får naturligvis undervisning i optimal brug af apparatet.

Hørecentret i Sorø tilbyder høreapparater fra Oticon, Siemens, Phonak, Unitron og Widex. Teknologien udvikler sig i en rasende fart til glæde for kunderne og deres pårørende. Lena og Dennis Steen opdaterer jævnligt deres faglige viden med interne og eksterne kurser, således at du er sikret den bedst mulige behandling.

Pas på dine ører
Hørecenter Sorø tilbyder også høreværn, samt rådgivning om hvordan man forebygger problemer med hørelsen. Lytter du meget til musik, eller spiller du selv, går du på jagt, eller er der støj på dit arbejde, kan du med fordel kontakte hørecentret. Når først skaden sket, er det for sent at helbrede, og mange er ikke bevidste om hvad de – især i fritiden – udsætter deres sarte ører for

Hørecenter SorøVent ikke!
Du får hjælp med det samme i Hørecenter Sorø, og i det øjeblik høreapparatet er monteret, virker det – til kundernes store glæde.

Mange påvirkes meget negativt af nedsat hørelse – både i hverdagen og ved festlige sammenkomster. Nogle ender med at blive uselskabelige, fordi det bliver en udfordring at tale med andre.

Dét behøver man heldigvis ikke længere at finde sig i. Et høreapparat tilpasset dit behov, giver dig dit gamle liv tilbage, og du ville ønske du havde søgt hjælp tidligere!

Har du ikke mulighed for at besøge Hørecenteret på Storgade, tilbyder Hørecenter Sorø hjemmebesøg.

Kontakt Hørecenteret

Hørecenter Sorø Hørecenter Sorø Hørecenter Sorø

premiumpartner