hanne og siffHanne & Siff Design
v/ Siff Pedersen og Hanne Hansen
Ringstedvej 35
4180 Sorø
Tlf. 57 83 05 05
hanneogsiffdesign@mail.dk

Følg Hanne & Siff Design på Facebook 

Åbningstider
Mandag lukket
Tirsdag kl. 08.30 – 17.00
Onsdag kl. 08.30 – 17.00
Torsdag kl. 08.30 – 17.00
Fredag kl. 08.30 – 18.30
Lørdag kl. 08.30 – 12.00
Søndag lukket

Hanne
Hanne

Frisurer til hverdag og fest
En af Sorøs mest erfarne dame- og herrefrisører er Hanne & Siff Design. Siden frisørsalonens start for over 20 år siden har Hanne og Siff været faste leverandører af flot hår til enhver lejlighed. Du finder Hanne & Siff Designs moderne salon med gode parkeringsforhold ved lyskrydset Ringstedvej/Nordmarksvej lige ved siden af supermarkedet.

Når der skal trylles med lokkerne, har det personlige forhold til kunderne og de individuelle ønsker en helt speciel betydning for de to i salonen. Både stamkunderne og den kunde, som kommer ind for at prøve en ny frisør, oplever en hyggelig salon, hvor snakken går om hårtype, stil, farvning og pleje af håret.

Skal håret sættes efter alle kunstens regler til studenterfest, jubilæum eller bryllup, kan Hanne & Siff få dit hår til at sidde elegant og præcis som du gerne vil have det.

Alt til frisuren tilbydes
Hos Hanne & Siff Design tilbydes alle typer klip både til voksne og børn. Desuden kan du få en flot permanent, farvning eller toning af dit hår. Og skal dit hår have en speciel opsætning, eksempelvis inspireret af et modeblad, er det også en oplagt mulighed i salonen.

Siff
Siff

Professionel rådgivning
Hanne Hansen har været udlært frisør i over 29 år og giver meget gerne sit bud på den helt rigtige behandling af dit hår, også når du selv synes, at det er umuligt at have med at gøre. Hanne har ligesom Siff en bred viden om farver og produkter til den miljøbevidste kunde.

Siff Pedersen har ligesom Hanne en lang karriere bag sig, som betyder, at salonen kan tage imod kunder i alle aldre, og ofte har fulgt de mange faste kunder gennem alle årene. Siff glæder sig til at råde og vejlede dig til den frisure, der lige passer til dig, og hun har en stor forkærlighed for kort hår.

Også på Facebook
Der er altid godt humør og en dejlig stemning i salonen – også selvom der er travlt. Og kunderne kan altid komme i kontakt med Hanne & Siff Design, også efter lukketid, for salonen er også på Facebook.

På salonens Facebookside er det muligt at følge med, når der er gode tilbud eller andet, som kunderne kan have glæde af at vide. Og man kan også der følge med i, hvad der sker i salonen, for eksempel når der bydes velkommen til en ny elev.


sølvpartner

Del på sociale medier