Der er flere muligheder for at finde de helt rigtige gardiner i Sorø.

Tofft Gardiner har over 40 års erfaring med boligtekstiler. Forretningen, der betjener hele Sjælland via gardinbussen, har gardiner og solafskærmning som speciale. Her er et bredt udvalg af gardiner fra de førende mærker samt metervarer og tilbehør, hvis man selv vil sy sine gardiner. Tofft Gardiner måler gratis op til f.eks. plisségardiner, lamelgardiner, panelgardiner og liftgardiner.

Sorø Trælast har også gardiner på hylderne. Den gamle Sorø Trælasthandel A/S er i dag en del af kæden XL-Byg og har adresse på Industrivej 6-8, 4180 Sorø. Det moderne byggemarked har et stort udvalg af materialer til både små og store byggeprojekter og indretningsopgaver, herunder opsætning af gardiner.

Sorø har også en afdeling af Jysk, der ligger overfor Sorø Trælast på Industrivej 4E. Jysk i Sorø har et stort udvalg af gardiner, vinduesafskærmning og tilbehør. Det er muligt at bestille særlige gardiner, som f.eks. persienner, lamel-, plissé-, rulle- og panelgardiner efter specialmål. I Jysk kan man også købe metervarer, hvis man ønsker at sy sine gardiner selv.

Sy & Rens i midtbyen sælger også metervarer og sytilbehør. Udvalget af stoffer til patchwork og børnetøj er stort, men man kan også finde materialer, der egner sig til hjemmelavede gardiner. Sy & Rens har adresse på Absalonsgade 7, 4180 Sorø.

tofft5