Englunds Have
v/ Maria Englund
Munke Bjergbyvej 40
4190 Munke Bjergby
41 83 84 84

Følg Englunds Have på Facebook

Åbningstider
Mandag-fredag kl. 10-16
1. Lørdag i måneden kl. 9-13
Søndag lukket
På mærkedage som Mors dag er der åbent

Munke Bjergby elsker Marias blomster
I den gamle stald på Munke Bjergbyvej 40 er der indrettet en perle af en blomsterbutik.

Maria Englund har 16 års erfaring i branchen som uddannet blomsterdekoratør. Hun blev uddannet i en blomsterbutik i Dianalund, før hun i marts 2020 etablerede sin forretning i Munke Bjergby. At åbne en ny butik, netop som verden indførte omfattende corona-restriktioner, lyder ikke som den allerbedste start, men det har det været. Forretningen blev med det samme en succes, og omsætningen er vokset støt lige siden.

Som mange kunder fremhæver, er lækkerierne til priser, hvor alle kan være med. Kender du én, der fortjener et knus igennem en buket, så tilbyder Englunds Have eksempelvis i perioder weekendbuketter til kun 100 kr.

Følg Facebooksiden for at se, hvornår tilbuddet er aktuelt. Det er vigtigt, du bestiller i god tid på tlf. 41 83 84 84, gerne pr. SMS.

Det gode blomsterhåndværk
Det er en drøm, der er gået i opfyldelse for blomsterspecialisten Maria Englund.

”Mit fag er min store interesse, og jeg elsker at lege med nye teknikker og sammensætninger af både farver og blomster,” siger hun til Dit Sorø.

De mange glade kunder vidner om, at Maria er kvalitetsbevidst og gør meget ud af at levere et fagligt godt stykke håndværk. Den nye butik tiltrækker både de gode gamle lokale kunder og nye, der kommer fra hele Sorø Kommune og nabobyerne.

Maria Englund har et indgående kendskab til egnen og dens blomsterbehov. Hun har tidligere kørt som freelance blomsterdekoratør og hjulpet en stribe blomsterbutikker på Sjælland.

En hyggelig blomsterbutik på landet
Englunds Have har en Facebookside, hvor Maria deler nyheder fra butikken, bl.a. billeder af udvalgte blomsterkreationer.

På Facebooksiden kan du også se, hvad kunderne skriver om butikken. Vi bringer her et lille udpluk af ’roserne’ til Marias håndværk:

“Fantastisk håndværk, udført i ægte kvalitetsmaterialer og til den helt rigtige pris.” – Morten

“Jeg har fået denne flotte julebuket i dag, bundet af Maria. Jeg vil varmt anbefale Englunds Have” – Jytte

“Maria er rigtig dygtig! Og skuffer aldrig. Hun lavede blandt andet min buket og blomsterkrans til håret til mit bryllup. FLOT, enkelt og elegant. Kører mere end gerne fra Dianalund og derud.” – Majbrit

“Jeg fik den skønneste buket af min mand. Foreløbig har den stået i stuen mere end en uge, og den er fortsat så fin.” – Hanne

“Hyggelig og pæn butik. Flotte buketter. Man får noget for pengene. Venlig betjening.” – Erik

“Opdagede Englunds Have ved et tilfælde – og hvor ER jeg glad for det!” – Mikala

sølvpartner

 

Del på sociale medier